BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTarkan baba oldu----

Tarkan baba oldu

Tarkan baba oldu
13 Temmuz 2018 - 22:02 www.finansgundem.com

Tarkan ile Pınar Tevetoğlu’nun, Lidya adını verdikleri kızları Almanya-Moers’deki Bethanien Hastanesi’nde doğdu. Tarkan, "Evet, doğru, baba oluyorum. Doğru. Çok mutluyum. Paylaşmak istedim sizlerle de." dedi

2016 yılında Pınar Dilek ile dünya evine giren Tarkan Tevetoğlu, baba olacağını Şubat ayında sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile duyurmuştu.

Tarkan mutlu haberi verdiği videosunda; "Bir süredir yazılıp çiziliyor, konuyla ilgili konuşuluyor. Bize de her gün soruyorlar; 'Doğru mu, değil mi?' 'Değil' desek de inanmıyorlar, 'Yok öyle bir şey' desek de inanmıyorlar. Demek ki hissediyorlar. Belki de haklılar. Evet, doğru, baba oluyorum. Doğru. Çok mutluyum. Paylaşmak istedim sizlerle de."

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tarık15 Temmuz 2018 01:43

    Hayırlı olsun,inşallah sezaryenle doğmamıştır,şimdi moda oldu,normal doğumdan ödü kopan her kadın sezaryene koşuyor,bebek için çok çok sakıncalı.bizim çocukluğumuzda sezaryen mi vardı?