BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuriyelilere her ay maaş ödenecek----

Suriyelilere her ay maaş ödenecek

Suriyelilere her ay maaş ödenecek
25 Mart 2017 - 16:27 www.finansgundem.com

Türkiye'deki Suriyeli mültecilere kişi başı 100 TL maaş bağlanacak

Türk Kızılay’ı koordinasyonunda yürütülmekte olan “Mülteciler İçin Sosyal Uyum Yardımı Projesi” ile Suriyeli mülteciler kişi başına aylık 100 TL para yardımı alacak.

Kartlarını gıda, giyim, kira gibi ihtiyaçlarını karşılamak için tüm mağazalarda ve Halkbank ATM’lerinden kullanacağı bildirildi. Türk Kızılay’ı koordinasyonunda yürütülmekte olan “Mülteciler İçin Sosyal Uyum Yardımı Projesi” ile ilgili bazı bilgilerin Kurumumuzca kamuoyu ile paylaşılması ihtiyacı hasıl olduğu bildirildi.

Türk Kızılay’ı Kilis Koordinatörlüğü’nden yapılan açıklamada, Temel amacı, ihtiyaç sahibi sığınmacılara maddi destek sağlamak olan program, yararlanıcıların sayısı ve bütçe büyüklüğü bakımından AB’nin desteklediği en büyük insani yardım programı olduğu belirtildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yakup27 Mart 2017 09:36

    Türk Kızılayı'na yapmış olduğumuz bağışların böyle güzel bir yöntemle dağıtılmasından memnunum, böylelikle sokaklarda dilenenler hem azalacaktır hem de bu yardımlara rağmen dilenmeye devam edenlere Kızılaya gidin diyebiliriz...