BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSema Ramazanoğlu, Kılıçadaroğlu için harekete geçiyor----

Sema Ramazanoğlu, Kılıçadaroğlu için harekete geçiyor

Sema Ramazanoğlu, Kılıçadaroğlu için harekete geçiyor
06 Nisan 2016 - 08:36 www.finansgundem.com

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamaları kınayarak hukuki süreç başlatacağını açıkladı.

Bakan Ramazanoğlu yaptığı açıklamada, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup toplantısında yaptığı ve şahsımda tüm kadınları hedef alan çirkin ve edep dışı açıklamalarını şiddetle kınıyorum" ifadesini kullandı.

"Ana muhalefet partisinin genel başkanının, bir kadına karşı bu kadar seviyesiz ve ahlakdışı açıklamaları ülkemiz ve milletimiz adına üzüntü vericidir" diyen Ramazanoğlu şöyle devam etti:

"Bir önceki grup toplantısında da anneliğimle ilgili çirkin ithamlarda bulunan Kılıçdaroğlu, bu seviyesiz üslubunu sürdürmekte, kadın kimliğine saygısızlıkta ısrar etmektedir. Bu açıklamalar aynı zamanda açık bir taciz ve insan hakkı ihlalidir. Şahsımla birlikte tüm kadınları hedef almaktadır. Öyle inanıyorum ki; bu talihsiz açıklamalar en başta Kılıçdaroğlu'nun eşini ve CHP'de siyaset yapan kadınları rahatsız etmiştir. Tüm kadınlar ve anneler adına, bu hadsiz, haksız ve hukuksuz açıklamayı kınıyor, başta CHP mensubu kadınlarımız olmak üzere tüm kamuoyunu tavır almaya davet ediyorum.

Kılıçdaroğlu'dan çok sert mesaj!

Siyaset tarihimize kara bir leke olarak geçen Kemal Kılıçdaroğlu'nun hakaretlerini yüce milletimizin vicdanına havale ederken, tüm hukuki süreçleri de başlatacağımı kamuoyumuza saygılarımla arz ediyorum."

Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'nu Twitter listesinden çıkardı

 

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • doğa06 Nisan 2016 18:32

    sizin söylediklerinizin savunulacak tarafı yok üstelik aile bakanısınız istifa et

  • murat06 Nisan 2016 15:56

    AKp fırsat buldu tecavüzü kutsayan kadın bakan duruken CHp ye saldırıyorlar. AKP cumhuriyet tarihimizin en kara dönemi

  • ilker06 Nisan 2016 14:01

    sayın sema hanım nereye başvurursanız vurun bir işe yaramaz reise yaptıgı hakeretler kullandıgı uslup ve bunlar yüzünden ödediği paranın haddi hesabı yok vatan hainlerinin savunuculuguna soyunmus ve onların yanında yer almıs eskinin atatük partısı yeninin ise kandıl partısı olmus bir topluluk bunlar. akıllanmazlar çünki bunlar bencil ,vatan düşmanları.kadın konusuna gelince onlar için kadınlar sadece kendilerinden olan kadınlara önem verirler verdikleri önemde değil aslında sadece kadınlık sıfatını kullanarak oy defşirme çabaları içinedeler oyuzden başka görüşteki kadınlara istediklerini söyler ve yaparlar hiç yadırgamadım doğrusu.onların zihniyetindeki kadınlar ise sadece rahatlık bakımından onların yanına kosuyorlar ( rahatlık kavramı açılabilir )

  • seçmen06 Nisan 2016 10:11

    git nereye başvurursan başvur, ensar vakfını da şahit listene ekle...

  • VATANDAŞ06 Nisan 2016 10:11

    Sn. davutoğlu güneydoğu kan ağlıyor, memleketimin bir parçası kanser olmuş sayenizde, siz hala kalkmış tecavüze göz yuman bakanınızı savunuyorsunuz, mağdur edebiyatı yapıyorsunuz...

  • ali rıza beşe06 Nisan 2016 08:56

    VAY KILICDAROGLU SUNU DEDİ VAY DEVLET BAHCELİ SUNU DEDİ 14 YILDAN BERİ ÜLKEYİ İDARE EDİYOSUNUZ HALA AGLAMA DUVARINA CEVİRDİNİZ ÜLKEYİ YAPMAYIN HER SEY BERBAT SEKİLDE GİDİYOR GÜNDE 5 ASKER ÖLÜYOR OF SİZLER RAHATINIZ BAKIN ÜLKEMİN ,İDARECELİRİ