BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakSarıyer'de milyarlık ihale----

Sarıyer'de milyarlık ihale

Sarıyer'de milyarlık ihale
12 Nisan 2014 - 10:38 www.finansgundem.com

Sarıyer'de Hazine'ye ait 158 bin metrekarelik arsa pazarlık usulü satılacak

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, mülkiyeti Hazine’ye ait İstanbul Sarıyer’deki toplam 158 bin 497 metrekarelik arsası için ikinci kez ihale düzenliyor. İstinye Mahallesi’nde yer alan arsa için Şubat ayında yapılan ihaleye Emlak Konut GYO ve Fırat Plastik Kauçuk Sanayi ve Ticaret katılmıştı. Her iki firmada 1 milyar 451 milyon lira olarak belirlenen başlangıç fiyatını yüksek bulunca arsa elde kalmıştı.

BEDELLER YARIYA İNDİRİLDİ
6 parselden oluşan arsa için ilk ihalede geçici teminat bedeli 50 milyon lira, şartname alım bedeli ise 50 bin lira olarak belirlenmişti. Son başvuruların 13 Mayıs’ta yapılacağı ikinci ihalede ise bu bedeller yarıya indirildi. Turizm imarlı arsa için teminat bedeli 25 milyon, şartname bedeli ise 25 bin lira olarak tespit edildi. İhale pazarlık usulü ile yapılacak. Alınan bilgilere göre ilk ihaleyi alamayan Emlak Konut ikinci ihaleye katılmayı planlıyor. (GÜLİSTAN ALAGÖZ-HÜRRİYET)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)