BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya’dan NATO'ya büyük tehdit!----

Rusya’dan NATO'ya büyük tehdit!

Rusya’dan NATO'ya büyük tehdit!
18 Kasım 2017 - 18:27 www.finansgundem.com

Rusya’nın, içerisinde gelişmiş bir radar istasyonu bulunan yeni A-100 Premier modeli uçağının ilk uçuşunu gerçekleştirdiği belirtildi.

Rusya Savunma Bakan Yardımcısı Yuriy Borisov’un sevkiyatını 2019’da başlanacağını söylediği A-100 Premier uçağının, ilk uçuşunu bugün başarıyla gerçekleştirdiği belirtildi.

Uçuşa dair başka bilgi paylaşılmadı.

A-100 Premier, uçakları havadaki hedeflerin yerini tespit edip onlara eşlik edebilmelerinin yanı sıra avcı ve bombardıman uçaklarının hava, kara ve denizdeki hedeflerine yönlendirilmesi için de kullanılıyor.

Söz konusu uçakların içerisinde verilerin alınıp iletilmesini sağlayan gelişmiş birer radar istasyonu yer alıyor. Uçak bu nedenle ‘uçan radar’ olarak da anılıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ekrem Bilgiç18 Kasım 2017 23:42

    Dünya ülkeleri Koreden tutun iran rusya tüm ülkeler silahlanıyor.Abd silahlanma ve pazarlama konusunda belkide dünyada birinci fakat acı bir gerçekki tüm bu silahlar dünya üzerinden tüm insanlığı silecek güçte , nükleer silahlar atom hidrojen bombaları kullanıldığında tüm canlıları öldürecek devasa güçte tehlikeli oyuncaklar.Tüm dünyada kesin barış ilan edilse dünyada aç insan fakir insan kalmaz.yapacak bir şey yok.