BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaPIMCO'dan Ruble tavsiyesi----

PIMCO'dan Ruble tavsiyesi

PIMCO'dan Ruble tavsiyesi
04 Mayıs 2016 - 16:26 www.finansgundem.com

Dünyanın önde gelen varlık yönetim şirketlerinden Pimco, Ruble ve Pezo gibi gelişmekte olan ülke varlıklarını tavsiye etti

Dünyanın önde gelen varlık yönetim şirketlerinden Pimco, gelişmekte olan piyasalara girmenin tam zamanı olduğunu kaydederek Rus Rublesi ve Meksika Pezosu'nu kazanç vaadeden varlıklara örnek olarak gösterdi.

PIMCO fon yöneticilerinden Geraldine Sundstrom, son bir kaç aydır gelişmekte olan piyasalarda resmin istikrarlı bir biçimde iyileşmekte olduğunu kaydederek iyi değer buldukları gelişmekte olan piyasalarda sermayelerini yeniden gözden geçirdiklerini belirtti.

Rus Rublesi ve Meksika Pezosu gibi önemli ölçüde zayıflayan gelişmekte olan ülke paralarının yüksek getiri vaadettiğini bildiren Sundstrom, yerel tahviller bazında ise Meksika ile Güney Afrika'nın cazip gözüktüğüne dikkat çekti.

Yakın dönemde gelişmekte olan piyasalarda negatif kazanç momentumunun sonuna gelinmesini bekleyen PIMCO gelişmekte olan ülkelerin serbest nakit akım getirilerinin gelişmiş ülkelerdeki getirileri geride bırakacağı beklentisini paylaştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)