BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkÖzgür Demirtaş, Akbank Yönetim Kurulu'nda----

Özgür Demirtaş, Akbank Yönetim Kurulu'nda

Özgür Demirtaş, Akbank Yönetim Kurulu'nda
02 Nisan 2018 - 21:15 www.finansgundem.com

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Akbank Yönetim Kurulu'na atandı

Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özgür Demirtaş Akbank Yönetim Kurulu’na atandı. Prof. Dr. Demirtaş, Akbank üst yönetimi ile geleceğin bankacılığı konusunda yakın çalışma içinde olacak.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi’nde Finans Kürsü Başkanlığı görevinin yanısıra yine Sabancı Üniversitesi bünyesinde 2016 yılında Akbank desteği ile kurulan Center of Excellence in Finance (CEF)’in Kurucu Başkanlığını da yürütüyor.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş​ kimdir?

Özgür Demirtaş Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü'nün ardından, Boston College'da Finans alanında doktora çalışmalarını tamamlayarak doktor ünvanını kazanmıştır. 2003 yılında Yardımcı Doçent ünvanını alarak Baruch College, City University of New York'ta göreve başlayan ve 30'un üzerinde akademik yayını bulunan Özgür Demirtaş, 2007 yılında Doçent Doktor ünvanını almıştır. Tüm ana bilim dalları ve tüm fakülteler arasında öğretim alanında en iyi öğretim üyesi seçilerek Üstün Öğretim Madalyası almaya hak kazanan Özgür Demirtaş, araştırma alanında da Eugene M. Lang ve Marie Curie Reintegration grantlarını almaya hak kazanmıştır. Boston College, CUNY ve NYU-Stern School of Business'da dersler vermiş ve 2012 yılında Sabancı Üniversitesi'ne Finans Kürsü başkanı olarak katılmıştır. 2014 yılından itibaren de, Sabancı Üniversitesi Finans Mükemmelliyet Merkezi'nin kurucu başkanı olarak çalışmalarını yürütmektedir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sessiz bankası05 Nisan 2018 14:59

    Bilgi ve deneyimi ile insan kaynakları politikalarına pozitif bir yansıması olabilecekmi yoksa dijitalleşme adı altında emeğin değersizleşmesine ve ezilmesine ilave bir katkı mı sağlayacak ?

  • silicon valley02 Nisan 2018 23:04

    Çok daha fazlasını hakediyor👌 ekonomi, finans, robotik, yazılım, yapay zeka, endüstri 4.0, vizyoner

  • DURSUN ALİ BAKKALOĞLU02 Nisan 2018 21:36

    Sayın Hocayı tebrik ediyorum.Başarılar diliyorum.