BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOsman Gökçek ATO Başkanlığı'na aday!----

Osman Gökçek ATO Başkanlığı'na aday!

Osman Gökçek ATO Başkanlığı'na aday!
27 Ekim 2016 - 16:01 www.finansgundem.com

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek Ankara Ticaret Odası Başkanlığı'na aday oldu

İstanbul Ticaret Odası'nın ardından Türkiye'nin ikinci büyüğü olan Ankara Ticaret Odası’nda istifa depremi yaşandı.

İlk olarak 11 yönetim kurulu üyesinden 9'u istifa etti. Ardından ATO Başkanı Salih Bezci, basına kapalı yönetim kurulu toplantısında istifasını sundu.

OSMAN GÖKÇEK RESMEN ADAY

Aynı zamanda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu olan ATO Meclis Üyesi Osman Gökçek (33), ATO Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

1923 yılında 800 üye ile faaliyete başlayan Ankara Ticaret Odası'nın 125 bin üyesi bulunuyor.

ATO'da istifa depremi! Başkan da gitti

OSMAN GÖKÇEK O İDDİALARA YANIT VERDİ

Başkan adayı olan Osman Gökçek, ATO Yönetim Kurulu üyelerinin baskı sonucu istifa ettiği iddialarına Habertürk TV'de yanıt verdi;

"Ben bu sürecin içerisinde olmaya ve nasip olursa başkanlık yarışı için aday olmaya karar verdim. Üyelere istifa için baskı yapıldığı iddialarını gerçek dışı buluyorum. Bu üyelerin kendi iradeleri var. Bunu kendilerine sormak lazım. 15 Temmuz sürecinden sonra sürekli istifa ile ilgili bir konuşma geçtiğini duyuyorduk. Kendi aralarında karar alıp istifa etmişler, burası 140 bin esnafın oy kullandığı demokratik bir sivil toplum kuruluşudur. Burada baskı ile karar verildiğini söylemek ATO üyesi 140 bin esnafa zarar verici bir konuşmadır.

"BU ÜLKENİN FERDİ OLMAMA ENGEL DEĞİL"

Ankara Büyükşehir Belediyesi başkanının oğlu olmam bu ülkenin bir ferdi olmama engel değil. Ayrıca ben ATO'ya seçilmiş bir meclis üyesiyim. Buraya seçilerek geldim. Burada bana oy atan birçok arkadaşım oldu ve meclis üyesi seçildim. Şimdi ise 188 üyenin oy atacağı yeni bir sürece gidiyoruz. Bakarsınız yarın başkanlık için başka bir rakip daha çıkar. Bu içerisinde demokratik bir yarış olan bir süreç.

Seçime 1 sene gibi bir süre var. Sonrasında 140 bin esnafın gelip oy kullanacağı yeni bir süreç daha yaşanacak. İnsanlar bu süreci zedelemek ve beni yıpratmak istiyor ama yapabileceklerini sanmıyorum." 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baturayersin27 Ekim 2016 18:01

    kimin oğlu holding sayibi kiminin gemileri var bakan damadımızda var şimdide ato başkanımızda olucak vatana millete hayırlı olsun