BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporObradovic'ten flaş şampiyonluk açıklaması----

Obradovic'ten flaş şampiyonluk açıklaması

Obradovic'ten flaş şampiyonluk açıklaması
22 Mayıs 2017 - 00:37 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Başantrenörü Obradovic, Olympiakos'u yenerek kazandıkları Euroleague şampiyonluğunun ardından önemli açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe'ye tarihinde ilk Euroleague Kupası'nı kazandıran Zeljko Obradovic, kupa töreninin ardından önemli açıklamalarda bulundu. 


İşte Obradovic'in açıklamaları;

"Başkan Aziz Yıldırım'dan başlayıp, tüm kulüp için büyük başarı. Biz içeride çok sağlıklıydık. Çok çalıştık. Bu takımı kurmak için çok çalıştık."
"En çok oyuncularım için mutluyum. Bunun için fazlasıyla çalıştılar. Sezonun momentumu Baskonia'dan aldığımız o farklı mağlubiyetti. Ondan sonra çok şey değiştirdik. Savunmaya daha sağlam çalıştık."

'TAKIM OLMAK ÖNEMLİ'

"Olympiakos harika bir takım. Onları da tebrik ediyorum. Mükemmel bir sezon geçirdiler. Ne kadar karakterli bir takım olduklarını gösterdiler. Biz her şeyi çalışıyoruz. Bazı şeyler benim için yeni değil. Takım olmak en önemli şey. Çok önemli bir galibiyetti bu"

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)