BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkKredi kartı taksit sınırlandırması bazı sektörlerde esnetilecek----

Kredi kartı taksit sınırlandırması bazı sektörlerde esnetilecek

Kredi kartı taksit sınırlandırması bazı sektörlerde esnetilecek
07 Eylül 2016 - 12:45 www.finansgundem.com

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, bazı sektörlerde kredi kartı taksit sınırlandırmasının esnetilebileceğini açıkladı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Atlı Spor Kulübü Sosyal Tesislerinde çoğunluğunu yabancı basın mensuplarının oluşturduğu bir grup gazeteci ile bir araya geldi.

Bazı sektörlerde kredi kartı taksit sınırlandırması esnetilebilir

Bakanlıklarının faaliyetlerine ilişkin de açıklamalarda bulunan Tüfenkci, Hal Yasası ve lisanslı depoculuk üzerinde yoğun şekilde çalıştıklarını kaydetti.

Üreticilere verilen teşvik desteklemelerine devam edeceklerini belirten Tüfenkci, bazı sektörlerde kredi kartı taksit sınırlandırmasının esnetilebileceğini bildirdi.

Bakanlıklarındaki FETÖ mensuplarının ayıklanması noktasında büyük gayret gösterdiklerini anlatan Tüfenkci, masum insanların mağdur olmamaları için de çalışmanın titizlikle sürdürüldüğünü söyledi.

Türkiye’de başkanlık sisteminin tartışılması gerektiğine işaret eden Tüfenkci, bu noktada kararın millet tarafından verilmesi gerektiğini kaydetti. Bakan Tüfenkci, “Türkiye daha etkin kararlar alacağı, daha hızlı hareket edeceği için başkanlık sistemini savunuyoruz.” dedi.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)