BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakKoşuyolu’na yeni proje----

Koşuyolu’na yeni proje

Koşuyolu’na yeni proje
31 Mart 2014 - 12:56 www.finansgundem.com

Merkezi Altunizade’de bulunan Ofton İnşaat, Anadolu Yakası’nda üçüncü konut projesi için Koşuyolu’nda büyük bir arazi aldı

Daha önce kendi kurdukları firmada konut, taahhüt işleri ve yap-sat yapan Yusuf Şimşek, İsmail Hakkı Altun ve Kadir Çınar, 2003 yılında bir araya gelerek Ofton İnşaat’ı kurdular.
2010 yılında Kadir Çınar ortaklıktan ayrıldı ama diğer iki ortak yollarına Oftan markası ile devam etti. Ağırlıklı olarak şehir merkezinde proje üreten şirket, son yıllarda Şişli Bomonti ve Taksim’de “Elysium” markası ile inşa ettiği projelere dikkat çekti.

Merkezi Altunizade’de olmasına rağmen projelerini bugüne kadar ağırlıklı olarak Avrupa Yakası’nda yapan Ofton, Anadolu Yakası’nda Kandilli ve Taşdelen’den sonra üçüncü konut projesini Koşuyolu’nda yapmaya hazırlanıyor. Koşuyolu Parkı’nın alt ucunda büyük bir arazi satın alan şirket, arazinin etrafını çevirerek tabelasını astı bile. Telefonla kendisine ulaştığımız Ofton İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, Koşuyolu’nda satın aldıkları araziye konut ve işyeri yapacaklarını belirtiyor.

Proje çalışmalarını devam ettiğini ifade eden Altun, ,inşaatın 10 bin metrekaresinin konut 7-8 bin metrekaresinin de ticari birimlerden oluşacağını söylüyor. “Arazinin içinde küçük bir bina var. Projeyi kentsel dönüşüm kapsamına almaya çalışıyoruz. Proje biter bitmez üç ay içinde satışa çıkarırız” diyen Altun, projenin ismini henüz açıklamıyor. Bugüne kadar Bomonti, kurtuluş, Dolapdere, Taksim ve Kandilli’de gerçekleştirdiği projelerle “Elysium” ismini veren Ofton, Taşdelen’de inşaatı devam eden yeni projesine ise Ivory olarak adlandırmıştı. (Para Dergisi)
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)