BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKaşıkçı'nın cesedi nerede? Prens için feda edilecekler----

Kaşıkçı'nın cesedi nerede? Prens için feda edilecekler

Kaşıkçı'nın cesedi nerede? Prens için feda edilecekler
20 Ekim 2018 - 05:03 www.finansgundem.com

Reuters'ta yer alan ve bir Suudi yetkiliye dayandırılan habere göre Kaşıkçı'nın cesedi yerel bir işbirlikçiye teslim edildi. Türk Arap Medya Derneği Başkanı Kışlakçı, tutuklanan 18 kişinin Veliaht Prens'i kurtarmak için feda edileceğini öne sürdü

Suudi Arabistan Cemal Kaşıkçı'nın konsolosluk binasında öldürüldüğünü kabul etti. Kaşıkçı'nın cesedinin ise nerede olduğu konusunda bir açıklama yapılmadı. Suudi Arabistan'da tutuklanan 18 kişinin ise yasalar gereği idam edilme ihtimali üzerinde duruluyor. Reuters ise konu ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı. Bir Suudi yetkiliye dayandırılan habere göre Cemal Kaşıkçı'nın cesedinin yerel bir işbirlikçiye teslim edildiği ve o kişinin imha etmek üzere aldığı iddia edildi.

NTV canlı yayınında Ahmet Cemiltepe, Cemal Kaşıkçı'nın cesedinin akıbeti konusunda çarpıcı bir bilgi paylaştı. Cemiltepe, "Riyad'daki Reuters muhabirinin soruştumayı yürüten bir Suudi yetkiliye dayandırdığı habere göre Cemal Kaşıkçı'nın cesedinin yerel bir işbirlikçiye teslim edildiği ve o kişinin imha etmek üzere aldığı iddia edildi." ifadelerini kullandı.

İDAM EDİLEBİLİRLER

Türk Arap Medya Derneği Başkanı Turan Kışlakçı, Suudi Arabistan'ın Cemal Kaşıkçı cinayetini kabul etmesinin ardından gelişmeleri değerlendirdi.

Kışlakçı gözaltında 18 önemli ismin olduğunu belirterek '' Öldüğünü kabul ettiler. Tabi şu anda önemli olan şey cesedin nerede ve ne halde olduğudur. Bu 18 kişinin önümüzdeki günlerde idam edildiğini duyacağız. Bu 18 kişinin içerisinde Türkiye'ye gelen 15 kişinin hepsi var. Prens Selman'ı kurtarmak için bu kişileri feda edeceklerini düşünüyorum" dedi.

Suudi Arabistan: Kaşıkçı arbedede öldü!

 

Trump: Kaşıkçı'nın başına gelen şey kabul edilemez

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)