BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul Barosu başkanlığı seçiminde kavga----

İstanbul Barosu başkanlığı seçiminde kavga

İstanbul Barosu başkanlığı seçiminde kavga
20 Ekim 2018 - 17:24 www.finansgundem.com

İstanbul Baro Başkanlığı seçimlerinde karşıt görüşlü avukatlar arasında yumruklu-tekmeli kavga çıktı. Avukatlar arasında çıkan kavgayı salonda bulunan diğer avukatlar ayırdı.

İstanbul Baro Başkanlığı'na aday olan Baroda Değişim ve Gelişim Hareketi'nden Talat Canbolat'ın konuşması sırasında iki grup arasında kavga çıktı. Tekmelerin ve yumrukların havada uçuştuğu kavgayı salondaki diğer avukatlar ayırdı.

AVUKATLAR KARŞILIKLI SLOGANLAR ATTI

Haliç Kongre Merkezi'nde yapılan Genel Kurul Toplantısı'nda bazı avukatlar salondaki bazı kişilerin avukat olmadığını ileri sürdü. Gerginlikten dolayı Canbolat uzun süre konuşma yapamadı. Bu sırada bazı grupların başkanlık divanına çıktığı görüldü. Bu sırada salondaki gruplar karşılıklı slogan attı. Salondaki gerginlik Canbolat'ın konuşması boyunca devam etti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • doğru20 Ekim 2018 20:46

    bu ülkenin hukukcuları bile maganda,her seçimde kavga ediyorlar seviyeleri yerlerde sürünüyor...

  • TT20 Ekim 2018 22:32

    Neden acaba? Bu ülkede hukukun ayaklar altına alınmasına, magandalığın yüceltilmesine kimler sebep acaba? Demokrasinin olmadığı ülkelerde, demokrasiyi hazmedemeyenler, bu şekilde kaba kuvvete başvururlar, bunların kimler olduğu herkesçe bilinmektedir. Adres mi arıyorsunuz? Mafya bozuntuları ve bunlara güç verenlerin açıklamalarına bakın...

  • kamiller20 Ekim 2018 17:56

    İlk önce bakmanız gereken adalet ideolojileri bırakın artık