BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİngiltere Başkonsolosluğu bahçesinde iftar----

İngiltere Başkonsolosluğu bahçesinde iftar

İngiltere Başkonsolosluğu bahçesinde iftar
19 Haziran 2017 - 14:58 www.finansgundem.com

Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosluğu ve BCCT- Türkiye'de İngiliz Ticaret Odası’dan ortak iftar yemeği...

Türkiye'de İngiliz Ticaret Odası Başkanı Chris Gaunt ve Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosu Judith Slater, Ramazan ayı dolayısıyla Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosluğu’nda ortak bir iftar yemeği organizasyonu düzenledi.

İftar yemeğinde, BCCT ve Konsolosluk yetkilileri ile ekonomi, siyaset, cemiyet ve iş dünyasından önemli simalar bir araya geldi. Siyaset ve iş dünyasından katılımın yüksek olduğu iftar yemeğinde bu tür etkinlikler sayesinde sadece ticari değil, kültürel köprülerin de güçlendirildiğine vurgu yapıldı. Davete katılanlar arasında , Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Hüseyin ve Kezban Hatemi, Demet Sabancı Çetindoğan, Bülent Akarcalı, Nurtaç Afridi de  yer aldı.

Başkonsolos Judith Slater iftar yemeği sırasında yaptığı konuşmada, "Ramazan ayı iftar sofralarında ailelerin, dostların ve toplulukların bir araya geldiği ve coşkuyla kutlanan bir aydır.  Bu akşam, sadece Türkiye’de değil Birleşik Krallık’ ta da bir çok iftar sofrası kuruluyor. Britanya ve Türkiye yakın iki dost. Başkonsolosluğumuzda sizleri ağırlamaktan çok memnunum.” dedi.

BCCT Başkanı Chris Gaunt, Ramazan ayı boyunca kültürler arası barış ve uyumu temsilen toplanmış olmaktan dolayı şükranlarını dile getirdi ve “ Biz 130 yıldır Türkiye ve Birleşik Krallık ile iç içe yaşayan bir ticaret odası olarak, iki ülke arasındaki ticari etkileşim kadar, kültürel etkileşimin de gelişimine katkı sağlamaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)