BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakİlk evini alana vergi indirimi----

İlk evini alana vergi indirimi

İlk evini alana vergi indirimi
20 Mart 2015 - 13:52 www.finansgundem.com

İngiltere Maliye Bakanı George Osborne, genel seçimler öncesi işçilere vergi indirimi sözü verdi

İngiltere Maliye Bakanı George Osborne, genel seçimler öncesi açıkladığı son bütçe planında, ilk evini alacaklara, tasarruf yapmak isteyenlere ve işçilere vergi indirimi sözü verdi.

Bakan Osborne, geçen yıl İngiltere ekonomisinin yüzde 2.6 büyüdüğünü ve bu oranın diğer tüm gelişmiş ülkelerden daha yüksek olduğunu belirtti ve durumu “İngiltere’nin geri dönüşü” olarak tanımladı. İşsizliğin yüzde 5.3’e gerilediğini söyleyen bakan, ülke ekonomisinin son 15 yıldaki en iyi noktada olduğunu ve bu yıl İngiltere’de yaşayan ailelerin 2010 yılına kıyasla 900 sterlin daha zengin olacağını da belirtti.

İlk evini almak için para biriktirenlere 3 bin sterlinlik vergi yardımı yapılacağını ve evli çiftlerin birbirlerine yapabileceği vergi aktarımının miktarının artırılacağını belirten Bakan, 10 bin sterline kadar olan tasarruf hesaplarından vergi alınmayacağını da açıkladı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)