BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGaziantep'te tehlikeli gerginlik----

Gaziantep'te tehlikeli gerginlik

Gaziantep'te tehlikeli gerginlik
17 Haziran 2018 - 08:55 www.finansgundem.com

Gaziantep'te çıkan silahlı kavgada, 1'i Suriye uyruklu 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

Merkez Şahinbey ilçesi Hoşgör Mahallesi'nde, Mustafa Okan (46) ve ismi henüz öğrenilemeyen Suriye uyruklu bir kişi arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Kısa sürede büyüyen tartışma, Suriye uyruklu 5 kişi ile Mustafa Okan’ın oğlunun dahil olmasıyla silahlı kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında, yaralanan Suriyeli uyruklu bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Mustafa Okan ve oğlu, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Baba Okan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti, oğlu ise ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Kavgada yaralanan 5'i Suriye uyruklu 6 yaralı da kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedaıvi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (Vatan)

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İyi kötü17 Haziran 2018 09:26

    Daha bunlar iyi günlerimiz. Yarın bu devlette bu topraklarda hak da iddia eder bunlar. Kontrolsüzce topraklarımıza alınıp kontrolsüzce çoğalıyorlar. Sözde Suriye'ye operasyon yapınca oraya göndereceklerdi, onca şehit de verdik, noldu,ne zaman gönderecekler kendi topraklarına? Ne çekiyorsak bu Arap sevicilerden çekiyoruz. Çok matah bişey gibi de Arapçayı seçmeli ders yaptılar, neredeyse İngilizcesi bilenleri vatan haini ilan ederken. Çok garip bir ülke burası. Düşman işgaline uğrasa bile ancak böyle yönetilirdi. Allah sonumuzu Hayretsin inşallah