BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'nin nizami golü verilmedi----

Fenerbahçe'nin nizami golü verilmedi

Fenerbahçe'nin nizami golü verilmedi
27 Temmuz 2016 - 22:23 www.finansgundem.com

Fenerbahçe, Monaco maçının henüz 6. dakikasında golü buldu, ancak İspanyol hakem Jesus Gil Manzano 'kaleciye faul yapıldığı' gerekçesiyle geçerli saymadı.

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe ile Manoco arasında oynanan müsaba oldukça hızlı başladı. Henüz 40.saniyede Salih Uçan'ın şutunda top direğe çarptı. Sarı lacivertlilerin 6. dakikada bulduğu gol ise kaleci De Sanctis'e faul yapıldığı gerekçesiyle geçersiz sayıldı.

MUSTAFA ÇULCU: HAKEM NİZAMİ GOLÜ VERMEDİ
Merkez Hakem Kurulu eski başkanı Mustafa Çulcu pozisyonu hurriyet.com.tr için yorumladı:

"Fenerbahçe’nin attığı gol nizami. Pozisyonda Fernandao’yu çeken bir oyuncu var. Hakikaten bir faul varsa Fenerbahçe lehine penaltı olmalıydı. Siz Fernandao’nun çekilmesine hoşgörüyle bakıyorsanız, sonrasındaki faule de öyle bakmalısınız. Fernandao topa kafa vururken kaleci onun üstüne gelip boşa düşüyor, takım arkadaşı da kalecinin üzerine düşüyor. Ortada kalan topa herkes vurmak istiyor ve karambolde Fernandao vuruyor. Hakem, golü vermesi gerekirken faul uyduruyor. Pozisyonda kaleci topu elle tutmadığı için diğer oyunculardan bir farkı yok."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)