BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor Ezeli rakipler Ziraat Türkiye Kupası için mücadele edecek----

Ezeli rakipler Ziraat Türkiye Kupası için mücadele edecek

  Ezeli rakipler Ziraat Türkiye Kupası için mücadele edecek
25 Mayıs 2016 - 13:55 www.finansgundem.com

G.Saray ve F.Bahçe, Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde yarın karşı karşıya geliyor. Ziraat Bankası Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Kırbaş: Biletler tükendi.

Ziraat Bankası Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Ali Kırbaş Ziraat Türkiye Kupası’na ilişkin açıklamalarda bulundu.26 Mayıs tarihinde (yarın) Antalya’da yapılacak Final karşılaşması öncesi konuşan Kırbaş, bütün Türkiye’yi kucaklayan Ziraat Türkiye Kupası’na 7 yıldır sponsor olduklarını, Türkiye’nin her yerinden yaklaşık 160 takımın bu kupayı kazanabilmek için sportmence mücadele ettiğini belirtti.

Ali Kırbaş, Ziraat Türkiye Kupası’nın, futbolun Türkiye’nin her yerine ulaşmasının önemli bir vesilesi olduğunu, Ziraat Türkiye Kupası sayesinde 3. Lig takımlarının da Süper Lig takımlarıyla aynı kulvarda mücadele etme imkanı bulduklarını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde iki ezeli rakip olan Galatasaray ve Fenerbahçe’nin mücadele ettiği, ilginin çok yüksek olduğu biletlerin tamamen tükendiği maçla ilgili olarak Kırbaş, Ziraat Bankası olarak Türkiye’de spora uzun süredir verdikleri desteği gelecekte de sürdürmeyi planladıklarını ifade ederek, “Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşmasında mücadele edecek olan iki takıma da başarılar ve tüm taraftarlara keyifli seyirler diliyoruz” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)