BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDoğuş, Doors'un %74'ünü satın alıyor----

Doğuş, Doors'un %74'ünü satın alıyor

Doğuş, Doors'un %74'ünü satın alıyor
14 Kasım 2012 - 17:03 www.finansgundem.com

Doğuş Grubu iştiraki D.ream, İstanbul Doors'un yüzde 74 hissesini satın alıyor

Doğuş Grubu iştiraki D.ream (Doğuş Restaurant Entertainment and Management) ile İstanbul Doors Grubu arasında ortaklık anlaşması imzalandı.
D.dream açıklamasına göre, ortaklık anlaşması ile birlikte D.ream, İstanbul Doors Grubu ortaklarından International Restaurant Group'un hisselerinin tamamı ve kurucu ortakların hisselerinin bir kısmını alarak şirketin yüzde 74,25'lik hissesine sahip oldu.
Konuya ilişkin görüşlerine yer verilen D.ream CEO'su Levent Veziroğlu, İstanbul Doors Grubu ile ortaklığın Türkiye'deki eğlence, yeme-içme sektöründe yepyeni bir sayfanın açacağını belirtti.
Veziroğlu, şunları kaydetti:
''Bu ortaklık sayesinde iki şirketin güçlerini birleştirmesi ile sektörde yeni bir geleceğin başlangıcı yaşanacak. İstanbul Doors Grubu sektördeki 19 yıllık serüveninde birbirinden farklı konseptlerde çok başarılı 20 marka yarattı.
Ortaklığımızla hem bu markaları yurtiçi ve yurtdışında daha da genişletecek, hem de yepyeni konseptler ve markalar ile sektörü büyütmeye devam edeceğiz. Özellikle ülkemiz mutfağının uluslararası bilinirliğini ve saygınlığını artırmaya gayret edeceğiz.
Bu ortaklık; yeme-içme sektörünün büyümesi, istihdamın artması ve her şeyden önemlisi tüketiciler için daha da yüksek kalite ve çeşitlilik anlamına gelecek. Yeni oluşum ile yalnızca ülkemizde değil, uluslararası arenada da büyüklüğünden, başarılarından ve markalarından söz edilen bir şirket oluşturmuş olacağız''

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)