BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan flaş kongre açıklaması----

Erdoğan'dan flaş kongre açıklaması

Erdoğan'dan flaş kongre açıklaması
06 Mayıs 2016 - 15:42 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eyüp Belediyesi Hizmet Binası ve Toplu Açılış Töreni'nde gündeme dair açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kongre ve aday olmama kararıyla ilgili açıklamalar geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu'nun kararının hayırlı olmasını diledi, verdiği hizmetler için teşekkür etti. Erdoğan, "Ben de huzurlarınızda daha önce Başdanışmanım, Dışişleri Bakanım olarak çalışan, son 20 ayda da bu birlikteliği daha ileriye taşıdığımız Sayın Davutoğlu'na teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

''Suriye'de 12 milyon insan mağdur edilmiş, 600 bine yakın masum katledilmişken, hiçbir Müslüman bu vebalden kendini ayrı tutamaz. Şu anda Bangladeş'teki gelişmelere sessiz kalanlar da bu vebalden kurtulamaz. Türkiye dört bir yanından terör örgütlerinin ve onlara destek olan güçlerin doğrudan dolaylı saldırısı altında iken şu anda AB bakın 'Vize için terörle mücadele yasasını değiştireceksiniz' diyor. Siz önce Avrupa Parlamentosu'nun yanında çadır kuran teröristlere müsaade ederken bu zihniyetinizi niye değiştirmiyorsunuz? Teröristlere çadır kurdurtacaksın ve onlara orada imkan sağlayacaksın ve bunu demokrasi adına yaptığını söyleyeceksin. Bize de 'Vize kaldıracağım bunun şartı, şunu değiştirmen...' Kusura bakma, hadi bakalım biz yolumuza gidiyoruz, sen de yoluna git. Kiminle anlaşabiliyorsan onlarla da anlaş.

BAŞBAKAN'IN BIRAKMA KARARI

Biliyorsunuz iktidar partisi olan AK Parti, 22 Mayıs'ta kongreye gitme kararı aldı. Sayın Başbakan da bu kongrede aday olmayacağını açıkladı. Hem AK Parti'nin kongre kararının, tüzüğün 70. maddesi gereği Sayın Genel Başkanın, Başbakan'ın aldığı bu kararın ve aynı zamanda Sayın Başbakan'ın aday olmama kararının hayırlı olmasını Allah'tan temenni ediyorum. Öncelikle Sayın Başbakan'a yaklaşık 20 aydır Başbakanlık sürecinde vermiş olduğu kıymetli hizmetler için şahsım, milletim adına teşekkür ediyorum. Milletimiz bu ülke için tuğla üstüne tuğla koyan hiç kimseyi asla unutmaz. Sayın Başbakan'ın da hizmetleriyle milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahip olduğuna inanıyorum. Ben de huzurlarınızda daha önce başdanışmanım olarak, Dışişleri Bakanım olarak uzun yıllar birlikte çalıştığım, son 20 aydır da Başbakan olarak bu birlikteliği daha ileriye taşıdığımız Sayın Davutoğlu'na teşekkür ediyorum. Bu tür makamlar bayrak yarışıdır. Ben de Sayın Gül'den almıştım. 40 yıllık dava arkadaşlarımın içinde olduğu bu partiyle ilgili gelişmeleri yakından takip etmem birilerini rahatsız etti. Cumhurbaşkanı olmam, geçmişimle tüm arkadaşlarımla tüm ilişkilerimi kesmem anlamına mı gelir?"

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Murat Baş07 Mayıs 2016 00:13

    Başkan olacak da ne olacak sanki? Ne değişecek, gerçekten merak ediyorum. Ama asıl merak ettiğim; başkanlıktan sonra sıradaki ne??

  • faruk lir06 Mayıs 2016 21:26

    sevgili cumhurbaskanimiz isini bilir.

  • Konyalı06 Mayıs 2016 20:19

    Takkiyenin bu kadarına gerçekten pes, zira sn. CB nın dava arkadaşlarının neredeyse hepsi siyaset çöplüğünde. Sn. Davutoğlu sayesinde takke düştü ve kel göründü, RTE nin bu söylemlerine artık yandaşları bile inanmaz.

  • vatansever06 Mayıs 2016 20:00

    yarabbi Sukur,Ataturk,tan sonra avrupaya rest ceken biri cikti.....TC kendi yolunu cizmek zorundadir enkisa zamandada idamin geri gelmesini bekliyoruz......

  • Ziya06 Mayıs 2016 18:49

    Bülent Arınç ın yeni bir kopyasını istemiyoruz. Yani Numan Kurtulmuş u Başbakanlığa getirirseniz Ak parti biter, benden söylemesi.

  • vatandaş06 Mayıs 2016 17:05

    O kibar İnsana yazık oldu. Mert dürüst çalışkan.Allah selamet versin.

  • vatandaş06 Mayıs 2016 16:41

    dürüstçe; ben zorladım, bıraktırdım desene.

  • ali özden06 Mayıs 2016 16:15

    Yoksa Davutoğlu'nun vizenin kalkması yönünde attığı başarılı adımları mı kıskandın ? Yıllardır yapamadığın vize muafiyetinin kalkmasına çok az kala yapamadığın şeyi Davutoğlu yapıyor diye mi engelleyeceksin?

  • Akhan06 Mayıs 2016 16:13

    Eskiden Birbilen vardi artik Birbolen...

  • erol bahtlı06 Mayıs 2016 16:12

    Ülke sonu belli olmayan bir dehlize girdi, Bu dehizden nasıl kurtulacağız veya kutulabileceğiz mi? bunu düşünelim.

  • ali06 Mayıs 2016 15:59

    Yeni one minute olmasın!

  • Bülent06 Mayıs 2016 15:55

    Halkın %50 si seviyor % 50 si hiç sevmiyor...lider halkını uzlaştıran olmalı