BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEmenike'nin sözleşmesi feshediliyor----

Emenike'nin sözleşmesi feshediliyor

Emenike'nin sözleşmesi feshediliyor
13 Temmuz 2018 - 15:19 www.finansgundem.com

Olympiakos ile 2019'a kadar sözleşmesi bulunan Emenike serbest oyuncu oluyor. Kulüp, hukuk departmanına haber göndererek sözleşmesini feshetmek için girişimlere başladı.

Fenerbahçe’den geçen yaz 2.5 milyon euro bonservis karşılığında Olympiakos’a transfer olan Emmanuel Emenikeyolun sonuna geliyor.

Yunan ekibinin iki yıllık sözleşme yaptığı ve halen 2019 sezonu sonuna kadar geçerli sözleşmesi bulunan Nijeryalı futbolcuyla kontratı fesfhetmeye hazırlandığı ortaya çıktı. 

BONSERVİSİNİ ELİNE ALACAK

İlk sezonunda hayal kırıklığı yaratmasının ardından, sezonun ikinci yarısında İspanya’nın Las Palmas Kulübü’ne kiralanan ancak burada hiçbir maçta forma giymeden geri dönen deneyimli forvet yakında bonservisi elinde serbest oyuncu statüsünde olacak. 

HUKUK DEPARTMANINA TALİMAT

Kırmızı-beyazlıların futbolcu ile yolları ayırmaya karar verdiği, bu sebeple kulübün hukuk işleri departmanına, Emenike’nin süren kontratının feshedilmesi için gerekli işlemlerin yapılması talimatı verildiği ortaya çıktı. Takıma katkı sağlamayı başaramayan ancak ekibin en çok kazanan isimlerinden bir tanesi olan oyuncunun ağır sözleşme hükümlerinden bir an önce kurtulmanın hesaplarının yapıldığı belirtildi. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Analist14 Temmuz 2018 10:34

    Adam her gittiği yerde oynamadan tazminat ala ala futbol hayatını tamamlayacak..helal olsun bunu yapmak da büyük iş ! Onu takımlara şişirip çakan menajere de bravo