BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDilencinin üzerinden 71 bin lira çıktı!----

Dilencinin üzerinden 71 bin lira çıktı!

Dilencinin üzerinden 71 bin lira çıktı!
28 Haziran 2017 - 16:26 www.finansgundem.com

Balıkesir'de bir dilencinin üzerinden 71 bin lira çıktı. Dilenciye Kabahatler Kanunu gereği 109 lira para cezası kesildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekiplerince gözaltına alınan bir dilencinin üzerinden 71 bin lira para çıktı.

Ramazan Bayramı'nın son gününde yakalanan dilencinin bozuk paraların çoğunu 100 liralık banknotlar haline getirdiği belirlendi.

Paralara el konulurken, şehir dışından geldiği öğrenilen dilenciye ise Kabahatler Kanunu gereği 109 lira para ceza kesildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Haki Kat29 Haziran 2017 12:06

    Keşke dinimizi "gerçekten" yaşayabilsek... Hadisler: (Çalışmayıp kendini sadaka isteyecek hâle düşüren, 70 şeye muhtaç olur.) [Tirmizi] (Muhtaç olmadan dilenen, ateş koru yutan kimse gibidir.) [Beyheki] (Mal biriktirmek için dilenen, ateş koru dilenmiş olur.) [Müslim] (Kendisinin veya çoluk çocuğunun katlanamayacakları bir ihtiyacı yok iken, dileneni Allahü teâlâ ummadığı yer ve zamanda muhtaç eder.) [Beyheki] (Dilenci, dilenmekteki vebali bilseydi, hemen dilenmekten vazgeçerdi.) [Taberani] (Gerçek yoksul, ihtiyacını karşılayacak bir şeyi olmayan, hatırlanmadığı için sadaka verilmeyen, kendisi de kalkıp kimseden bir şey istemeyen kişidir.) [Buhari]

  • fUTURE 202329 Haziran 2017 02:06

    Madem duygu sömürüsü yapmaya devam ediyorlar mal varlıklarına el koyup gerçekle yüşleştireceksin, bak bakalım kaç kişi kalacak.