BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye sert yanıt----

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye sert yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye sert yanıt
08 Kasım 2016 - 15:38 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan Keçiören'de Ankara Büyükşehir Belediyesi toplu açılış töreninde CHP'nin bildirisine sert çıktı

Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu hizmetin başkentimize hayırlı olmasını diliyorum. ilçelerimizde ve mahallelerimizde çok sayıda çevre düzenlemesi, hizmet binası gibi birimler var. En önemlilerinden biri Yavuz Sultan Selim bulvarıdır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında şunları kaydetti:

Vizyonunuz yoksa bulunduğunuz şehre meftun değilseniz oraya hizmet edemezsiniz. İnsanların en hayırlısı insanlara hizmet edendir dedik. Biz bu millete hizmetkar olmaya geldik. Eğer siyasetçi oturduğu koltuğa güç katmıyora koltuktan güç bekliyorsa ondan bir şey olmaz. Bizler her gece nefis muhasebesi yapmanın mecburiyeti yapmanın içindeyiz. Bugün halk için ne yaptık? Bu soruyu sormakla mükellefiz. Sorumluluk üstlendiğimiz her alanda elde ettiğimiz başarının nedeni bu.

CHP BİLDİRİSİNE TEPKİ: HERKES HADDİNİ BİLECEK

Bildiriler yayınlayarak bu ülkenin Cumhurbaşkanına Başbakanına saldırmak hiçbir siyasetçiye yakışmaz. Herkes haddini bilecek. Bu ülkede vatana ihanet edenler, bu ülkede terör estirenlerin avukatlığına soyunanlar, bunun bedelini ödemek durumundadır, hesabını vermek durumundadır. Bizim anlayışımızda ülkesine hizmet eden abad olur, karşısına alan bedbaht olur. Sırtımızı şu veya bu örgüte değil sadece hakka dayadık. Millet arkamızdan yürüdü. Bizi hiç yalnız bırakmadılar. 15 temmuz gecesi gibi iradesine ve kendisi için çalışanlara sahip çıktı bu millet.

Keçiören başta olmak üzere tüm Ankara o gece destan yazdı. O gece şehit olan çok sayıda Keçiörenli var. Rahat evlerinden çıkıp kendilerinin ve evlatlarının geleceği için şehadete koşan bu kardeşlerimizi minnetle yad ediyorum. 15 Temmuz şehitlerimize ve bu toprakları bize vatan kılmak için canlarını veren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. 15 Temmuz'da Ankara'ya düşman ayağının basmamasının nedeni halkının dirayetidir. Darbecileri, tankları önüne katıp kovalayan şehre hangi düşman ayak basabilir. Bu başkentin evlatlarının önünde hangi düşman durabilirdiki.

TERÖR ÖRGÜTLERİNİN GÖREVİ TÜRKİYE'NİN ÖNÜNÜ KESMEK

2023 Türkiyesi için bu mücadeleden galip çıkmak boynumuzun borcudur. Türkiye'nin önüne sıra sıra dizilen terör örgütleri kendilerine verilen görevi yerine getiriyor. Terör örgütlerine verilen görev, Türkiye'nin önünü kesmek. Türkiye ne zaman hayırlı bir adım atsa ortalık toza dumana boğuluyor. PKK 1984 yılından beri kanlı eylemlerini yürütüyor. FETÖ, yaklaşık yarım asrı bulan hazırlığın ardından 3 yıldır ülkemize karşı savaş ilan etmiş durumda. Tüm güçleriyle türkiye'nin üzerine saldırmaları herhalde tesadüf değildir. Yıllarca eğitim, ibadet diyerek milleti kandıran FETÖ'nün gerçek yüzünü gördük. Vergilerimizle aldığımız silahlarla bu milletin evladına bunlar ölüm yağdırdı.

DEAŞ'a karşı bu mücadeleyi en kararlı şekilde vereceksin sen de bir bildiri yayınlayıp burada bizi yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış kabilinden kalkıp bizi bastırmaya çalışacaksın. PKK etnik hassasiyeti kaşıyıp ırkçılık yapıyor. Tek başına bu manzara dahi Türkiye olarak içinden geçtiğimiz süreci gösteriyor. Bazıları kendi kısır hesapları peşinden gitsede milletimiz oynanan oyunu görecek.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YASİN08 Kasım 2016 21:01

    BATININ TEK...GÜVENDİĞİ KAYNAK CHP...KALDI PKK NIN SESİ KESİLDİ...PKK AVKATLIĞINA SOYUNDU MERAK ETMEYİN İLK SEÇİMDE YÜDE 15

  • Özer08 Kasım 2016 19:16

    CHP Hdp nin avukatı, Hdp pkk nin Stepnesi. Fetö de birlikteler.Ne çok hain var. Fakat Allah hakkın yanında, bizimle reis.