BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan: Yine teğet geçecek----

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yine teğet geçecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yine teğet geçecek
03 Aralık 2016 - 08:03 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, vatandaşlara dövizi olanların TL’ye geçmesi çağrısında bulunurken, “Bu oyunu bozarız. Yine teğet geçecek” dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlara "Yastığının altında döviz olanlar gelsin, parasını altına, TL'ye dönüştürsün. Türk lirası, altın değer kazansın. Ne lüzumu var, gideceğiz, dövize değer kazandıracağız. Bu adımı attığımız sürece birilerinin oyunu da bozulacaktır" dedi. 500 milyon TL yatırımla Esenboğa Yolu Akyurt Kavşağı'nda 400 dönüm alanda kurulan Avrupa'nın en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi Otonomi'nin açılışını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu: "Hiç endişe etmeyin. Bu oyunu kısa zamanda bozarız. 2007, 2008'de de bunu yaptılar. O zaman 'Teğet geçecek' dedim. Aynı şeyi yine söylüyorum, teğet geçecek. Şimdi Çanakkale Köprüsü, Kanal İstanbul geliyor. Talipliler gelmeye başladı. Ama bunlara sorsan, 'hayır' diyorlar. Olacak."

Cumhurbaşkanı Erdoğan klasik otomobil kullandı

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankaralılara müjde

 

Erdoğan'a suikast girişiminde şok ayrıntılar

 

Erdoğan'dan vekillere: Manipüle edilecek işlere girmeyin

 

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ökkülü03 Aralık 2016 14:36

    Vergiyi veren, zammı yiyen biziz. Bizi teğet geçmiyor. Sizlere birşey olduğu yok, hayatınız lüks içinde. Hatalarınızın cefasını hep biz çekiyoruz, size bir yaptırımı yok. Ülkeyi yönetmek, sıkıştıkça vergiyi arttırmak değil.

  • Gerçekci olalım03 Aralık 2016 13:06

    Hep oyun oyun.Güçlü ülke isen oyuna gelme.Bundan 5 yıl önce niye oyun yoktu.Asıl oyunu oynanan içerideki İrlandalılar.Senin sosyal,eğitimi iyi, ekonomik olarak güçlü ve Tam bir hukuk devleti olmana kim mani.Başkalarını suçlamak bayatladı artık.Tüm olumsuzlukların nedeni ufku olmayan vizyonu olmayan siyasilerdir.

  • süblimal03 Aralık 2016 12:39

    süblimal mesaj veriyor cumhurbaşkanı. dolar 4 tl olacak

  • ısmayıl03 Aralık 2016 12:08

    doların gelecegi hedefi resimde gösteriyor ben bekliycem.

  • Akinci03 Aralık 2016 11:56

    Diş mihrap Büyük para babaları TL yi baskı altına almaya çalışıp ekonomimizi baskı altına almaya çalışıyorlar bu millet yemez bunu bu oyunu, yine fedakarlık dönemi devam ediyor bizim icin ferah günler ve gelecek için el ele vermeliyiz....

  • ısmayıl03 Aralık 2016 11:53

    Suçlu halktır üç kuruş yatırımıyla dolar alıyor biz bunları; ülkenin başına küfür edelim diye getiriyoruz bunların suçu ypk.

  • Cego 03 Aralık 2016 11:38

    Ne teğeti ya insanların işleri güçleri bozuldu. Ateş düştüğü yeri yakar. Hala pişkin pişkin teğet geçecek diyorlar. Nasıl büyük bir oyunun içindeyiz. Hiç bir şey tutarlı değil.ilk önce kafa tut. Sonra geri vites yap. Örnek. Rusya ilişkileri.neyin tutarlı senin bu millet le Nasıl bir oyun oynuyor sun. Tavşana kaç tazıya tut.

  • K Y03 Aralık 2016 11:21

    İnş.mşlah.ile ekonomi düzelecekse vay memleketin haline.Het şeye yılbaşından geçerli zam yapılıyor.Satın alma gücü daha da düşecek.Başkanlık için atılan her adım demokrasiden uzaklaşmak olarak algılanıyor.AB ne karşı sert söylemler ve içerde terör, dışarıda savaşın içinde olmamız dovizin ateşini yükseltiyor.Beceriksiz ekonomik ve dış politikalar ülkemizi maalesef daha da kırılgan hale getiriyor.

  • ahmet engin03 Aralık 2016 10:17

    Ulkemize, vatandasimiza, devletimize guveniyorum. Calisarak ama cok calisarak her seyi zamanla halledecegiz insaAllah. Hele once bir referandumu da saglikli bir sekilde atlatalim ins.

  • Cüneyt 03 Aralık 2016 10:08

    Sen kendi dolarlarlarını boz...

  • Ali Ergül03 Aralık 2016 09:47

    Size teğet geçiyor.. Saray'da işler gıcır.. Millet perişan. Esnaf siftah etmeden dükkan kapatıyor. İşletmeler, bankalar, fabrikalar işçi çıkartıyor. Maliyet azaltıyor. Sen koruma sayını ve sarayda çalışan sayısını arttır. Sonra israftan bahset ...