BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCaner Erkin neden kadro dışı kaldı?----

Caner Erkin neden kadro dışı kaldı?

Caner Erkin neden kadro dışı kaldı?
14 Nisan 2016 - 08:52 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'de Caner Erkin'in sürpriz bir kararla kadro dışı kalmasının ardında, bugün yaptığı bir paylaşımın olduğu iddia edildi

Galatasaray derbisi öncesinde Fenerbahçe’de şok bir kadro dışı kararı alındı. Sarı-lacivertli ekipte Caner Erkin maç kadrosuna alınmadı.

NEDEN KADRO DIŞI KALDI?

Sporcope.com'un haberine göre; Sarı lacivertli takımda Caner Erkin’in son dakikada kadro dışı kalmasının sebebi de ortaya çıktı. Son ana kadar maç kafilesinde yer alan milli oyuncu, Galatasaray maçının ilk 11’inde olmadığını öğrenince sert tepki gösterdi ve Türk Telekom Arena’ya gitmek istemedi. Yükselen tansiyonun ardından yıldız oyuncu kadro dışı bırakıldı.

Caner Erkin ayrıca son olarak Torku Konyaspor maçında yedek soyunmasına 83. dakikada Hasan Ali Kaldırım’ın yerine oyuna dahil edilmesine de tepki göstererek şimşekleri üzerine çekmişti.

Böylece Caner Erkin’in maça saatler kala sosyal medya hesabı instagram üzerinden yaptığı paylaşım sebebiyle kadro dışı bırakıldığı iddiaları da düşmüş oldu. Söz konusu görsel, Fenerbahçe Kulübü sosyal medya ekibi tarafından hazırlanıp paylaşıldığı için deneyimli oyuncuya herhangi bir sorumluluk yüklenmedi.

SÜRESİZ KADRO DIŞI

Fenerbahçe'de Galatasaray maçının kadrosuna alınmayan Caner Erkin için bomba gibi bir iddia ortaya atıldı.

Lig Tv muhabiri Alper Yemeniciler'in verdiği bilgiyi göre bugün saat 16.30'da düzenlenen maç toplantısında olmadığını öğrenen Caner Erkin, teknik direktör Vitor Pereira'ya sözlü ve fiziki saldırıda bulundu.

Toplantı odasından çıkarılan Caner Erkin, kendisini sakinleştirmek isteyen yöneticilere de ağır hakaretlerde bulununca sadece bu maç için değil, süresiz kadro dışı bırakıldı..

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Öte yandan Fenerbahçe resmi internet sitesinden konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı; "Bugün oynanacak Galatasaray – Fenerbahçe karşılaşması öncesi Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’nın futbolcularımızla yaptığı maç toplantısında 18 kişilik kadroda yer alan Caner Erkin, toplantı sonrası Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’ya karşı spor ahlakına aykırı ve seviyesizce bir davranış içinde bulunmuştur.

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira tarafından Caner Erkin maçın 18 kişilik kadrosundan çıkartılmıştır.

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira tarafından kadro dışı bırakılan Caner Erkin ile ilgili kararı, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu verecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)