BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCan Dündar'a saldırı girişimi!----

Can Dündar'a saldırı girişimi!

Can Dündar'a saldırı girişimi!
06 Mayıs 2016 - 17:27 www.finansgundem.com

MİT TIR'ları davasında kapsamında Çağlayan adliyesine gelen Can Dündar'a adliye önünde ateş açıldı, saldırgan gözaltında

MİT TIR'ları davasında kapsamında Çağlayan adliyesine gelen Can Dündar mahkenin ara verdiği sırada NTV televizyonu muhabirine röportaj verirken saldırı girişimi gerçekleşti.

İstanbul Adalet Sarayı'nda Can Dündar ve Erdem Gül'ün davasında karar için ara verilirken, kimliği henüz bilinmeyen bir kişi Can Dündar'a "Vatan haini" diye bağırarak iki el ateş etti.

NTV muhabiri Yağız Şenkal'ın verdiği bilgiye göre, iki kurşun sıkan saldırgan gözaltına alındı. Kurşunlardan biri Şenkal'ın bacağını sıyırdı. Aktarılan bilgilere göre Can Dündar'ın sağlık durumu iyi.

KİMLİK İDDİASI

Can Dündar'a saldıran kişinin 1976 Sivas doğumlu Murat Şahin olduğu belirtildi. Görgü tanıkları saldırganın "Seni yaşatmayacağım vatan haini" diye bağırdıktan sonra silahını ateşlediğini söyledi.

CAN DÜNDAR'DAN İLK AÇIKLAMA

Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar, saldırının bir gözdağı olduğunu söyledi. Dündar, saldırı girişimi sonrası yaptığı kısa açıklamada, "İyiyim bende bir şey yok. Mahkeme ara vermişti. Çıktığımızda böyle bir saldırı gerçekleşti. Nedir bilmiyorum. Sadece silahını bana yönelttiğini gördüm" diye konuştu.  Saldırının doğrudan kendisine yönelik olduğunu ve saldırganı gördüğünü belirten Dündar, "Kim olduğunu bilmiyoruz sadece kimlerin hedef gösterdiğini biliyoruz. Kimlerin bizi hedef haline getirdiğini biliyoruz" dedi.

İşte Can Dündar'a saldırı anı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)