BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBir üniversiteye daha kayyum atandı----

Bir üniversiteye daha kayyum atandı

Bir üniversiteye daha kayyum atandı
03 Temmuz 2016 - 19:43 www.finansgundem.com

Gaziantep'te, bünyesinde Zirve Üniversitesi'ni de barındıran İpek Eğitim ve Kültür Vakfı'nın yönetimine mahkeme tarafından kayyum atanmasına karar verildi.

Gaziantep’te FETÖ/PDY’ye yönelik operasyon kapsamında geçen 17 Mart günü İpek eğitim ve Kültür Vakfı’na operasyon düzenlendi. Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin operasyon sırasında el koyduğu belgeleri inceleyen Vakıflar Bölge Müdürlüğü yetkilileri, işlemlerde usulsüzlük belirledi ve paralel yapıya para aktarıldığı tespit edildi.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün mahkemeye gönderdiği rapor sonrasında bünyesinde Zirve Üniversitesi bulunan İpek Eğitim ve Kültür Vakfı yönetimi ile üniversite Mütevelli Heyeti adına tüm yetkileri kullanmak üzere kayyum atandı.

2009 yılında eğitime başlayan Zirve Üniversitesi’nde Afrika ülkelerinden gelen yabancıların da olduğu yaklaşık 5 bin civarında öğrenci eğitim görüyor.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sucu04 Temmuz 2016 00:55

    iyice suyunu çıkardılar artık. üniversiteye kayyım atamak için yönetmelik değişikliği yapmak nedir yahu. Allahtan korkun.