BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBinali Yıldırım grup toplantısında ilk kez konuştu----

Binali Yıldırım grup toplantısında ilk kez konuştu

Binali Yıldırım grup toplantısında ilk kez konuştu
24 Mayıs 2016 - 12:16 www.finansgundem.com

Başbakan Binali Yıldırım AK Parti grubundaki ilk konuşmasını coşkulu bir kalabalık altında yaptı. Tezahüratlar konuşmasını bastırınca Yıldırım sık sık uyarmak zorunda kaldı

Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 65.Hükümetin Bakanlar Kurulu'nu açıklamasının ardından, TBMM'ye geldi.

Bazı bakanlar tarafından dışarıda karşılanan Yıldırım, coşkulu bir kalabalıkla içeriye girdi. Meclis içinde de bazı milletvekilleri ve vatandaşların "Hayırlı olsun" tebriklerini kabul eden Binali Yıldırım, "Hayırlısı olsun bakalım." dedi.

TEZAHÜRAT HİÇ BİTMEDİ

Kendisini bekleyen vatandaşlarla da "öz çekim" yapan Yıldırım, daha sonra bakanlar ve milletvekilleri eşliğinde AK Parti Meclis Grup Salonu'na girdi.

Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayladığı yeni kabine listesini açıkladıktan sonra partisinin ilk grup toplantısında konuştu. İşte Yıldırım'ın konuşmasından öne çıkan sözler:

DAVUTOĞLU'NA TEŞEKKÜR...

Partimizin ikinci genel başkanı değerli yol arkadaşım Sayın Ahmet Davutoğlu'nu bir kez daha bu vesile ile ülkemiz için milletimiz için yaptığı güzel hizmetlerden dolayı grubum adına, milletim adına teşekkürlerimi sunuyorum.

YOLUN YOLUMUZ, SEVDAN SEVDAMIZDIR

Sayın cumhurbaşkanım, buradan AK Parti grubu olarak bir kez daha diyoruz ki yolun, yolumuzdur. Davan, davamızdır. Sevdan, sevdamızdır. Bu dün de böyleydi, bugün de böyle, gelecekte de böyle olmaya devam edecektir.

SORUNU ARADAN ÇIKARMAYA YEMİN ETTİK

"Bana operasyonlar ne zaman bitecek diye soruyorlar. Kanlı terör örgütü sivillerimize karşı silahlı saldırıları tamamen sonlandırıncaya kadar devam edecek. Kanlı terör örgütü güvenlik güçlerimize silahlı saldırısını durduruncaya kadar devam edecek.

Mutlak sürette vatandaşın can ve mal güvenliği sağlayıncaya kadar devam edecek. Silahların tamamen yok olmasına kadar devam edecek.

Bölgedeki vatandaşlarıma sesleniyorum. PKK'nın sizin gibi bir derdi sorunu yok, o bölgedeki sorun sizin sorununuz. O sorunu aradan çıkarmaya ahdettik, yemin ettik.

YOLLLARIN KRALI OLMAZ KURALI OLUR

(Grup toplantısını izlemeye gelen partililer kendisine "yolları kralı" tezahüratını yapınca) "Yolların kralı olmaz yolların kuralı olur. Yolları böldük, gönülleri birleştirdik.

HÜKÜMET PROGRAMI SAAT 15:00'TE MECLİS'TE

Bugün yoğun bir gündemimiz var. Saat 15:00'te Meclis'imiz açılacak. 65. Hükümetin programını Meclis genel kıurulunda okuyacağız ve böylelikle 65. Cumhuriyet Hükümeti'nin güven oyu sürecini başlatmış bulunacağız.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)