BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBedelli askerliğe bankalar destek sağlayacaktır----

Bedelli askerliğe bankalar destek sağlayacaktır

Bedelli askerliğe bankalar destek sağlayacaktır
20 Temmuz 2018 - 11:38 www.finansgundem.com

TBB Başkanı Hüseyin Aydın, bedelli askerlik yapacak olanlara bankaların kolaylık sağlayabileceğini söyledi

Türkiye Bankalar Birliği(TBB) Başkanı Hüseyin Aydın, bedelli askerlik uygulamasına bankacılık sektörünün uygun koşullarla destek sağlayacağına inanıyorum" dedi.
Bedelli askerlik tasarısının yakın zamanda yasalaşması bekleniyor.
Uygulamanın finansmanı açısından değerlendirmelerde bulunan Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın, şunları söyledi.
"Bedelli askerlik düzenlemesi sayesinde geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz, eğitimlerini ve mesleki çalışmalarını aksatmadan ve işgücü piyasasından çekilmeden ekonomiye katma değer sağlamaya ve ailelerine destek olmaya devam edebileceklerdir.
Önemli işlevi geleceğe yatırım olan bankacılık sektörünün, gençlerimizin beklentilerini karşılamak ve ekonomik faaliyetin sağlıklı olarak sürdürülmesini desteklemek amacıyla uygun koşullarda
uygulamaya katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu çerçevede, bankalarımız kredilendirme koşullarına ilişkin gerekli açıklamaları kamuoyuna kendileri yapacaklardır. Örneğin Ziraat Bankası olarak biz bütün hazırlıklarımızı  tamamladık ve yasanın çıkmasını takiben cazip koşullarla bir kredi ürününü uygulamaya alacağız."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)