BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBDDK Başkanı Akben: Artık İstanbul’dayım----

BDDK Başkanı Akben: Artık İstanbul’dayım

BDDK Başkanı Akben: Artık İstanbul’dayım
27 Mayıs 2016 - 15:45 www.finansgundem.com

BDDK’nın yeni adresi Esentepe. Akben, “Bugün itibarıyla yeni binamızda çalışmaya başladım” dedi

SERAP SÜRMELİ – FINANSGUNDEM.COM

Şubat ayında yaptığı “Ankara’dan İstanbul’a taşınacağız” açıklamasıyla tartışmalara noktayı koyan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, “Yeni binamızda bugün itibariyle göreve başladım” sözleriyle de “Ne zaman taşınacaklar” merakını bitirdi.

Akben, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği 16. Olağan Genel Kurulu'nda gazetecilerle sohbette Denizbank’ın Esentepe’deki eski binasını taşındıklarını söyledi.

Mehmet Ali Akben daha önce yaptığı açıklamalarda, taşınmanın hem BDDK personelinin hem de banka yöneticilerinin Ankara-İstanbul arasındaki mekik dokuma dönemini sonlandıracağını ifade etmişti. Nihai adresi olarak Ataşehir’i işaret eden BDDK Başkanı, “İstanbul Finans Merkezi içindeki yerimizi alacağız” demişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TMSF27 Mayıs 2016 21:34

    Bankacılık Kanununda 3 e kadar temsilcilik açılabilir maddesi var. Ankara’da birim bırakılabilir. TMSF taşınırken öyle yapılmıştı. Ankara birimi halen faaliyetine devam ediyor.

  • Bankacı27 Mayıs 2016 16:58

    Böyle şeyler özel sektörde olur. Amaç biraz silkelemek galiba.

  • Mağdur 27 Mayıs 2016 16:31

    nsanların nasıl mağdur edildiğinden haberiniz var mı ? Başkentte birim bırakılmadı ve çalışanlar İstanbul’a taşınmaya zorlandı. İnsan misafirhanelerde kalacak ya da 4-5 kişi birleşip ev tutacaklar. Her hafta sonu Ankara-istanbul arasında mekik dokuyacaklar. Buna dur diyecek kimse yok mu ?