BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBankacılık bütün olarak krizde değil!----

Bankacılık bütün olarak krizde değil!

Bankacılık bütün olarak krizde değil!
11 Ocak 2017 - 12:16 www.finansgundem.com

Pier Carlo Padoan, "İtalyan bankacılık sistemi bir bütün olarak krizde değil. İtalya, AB içinde banka kurtarmaları için en az ödeyen ülke" diye konuştu

İtalya Maliye Bakanı Pier Carlo Padoan, İtalya bankacılık sisteminin bir bütün olarak krizde olmadığını söyledi.

Padoan, Almanya'da yayınlanan Welt Wirtschaftsgipfel'e verdiği demeçte, "İtalyan bankacılık sistemi bir bütün olarak krizde değil. İtalya, AB içinde banka kurtarmaları için en az ödeyen ülke" diye konuştu.

Padoan, Paolo Gentile liderliğindeki İtalyan hükümetinin bankacılık krizlerine ve Monte dei Paschi'nin iflasının önlenmesi için getirdiği çözümlerin, AB'nin bankacılık birliği kurallarına sıkı şekilde bağlı olduklarını da ifade etti.

ECB Başkanı Mario Draghi'nin para politikasını beğenmediğini de belirten Padoan, ECB'nin sıfır faiz politikasının şu ana kadar kötü şekilde kullanıldığını savundu. Padoan ayrıca, Almanya, Fransa ve İtalya'daki düşük yatırım seviyesini de eleştirdi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)