BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFinansbank ile TÜRMOB işbirliği----

Finansbank ile TÜRMOB işbirliği

Finansbank ile TÜRMOB işbirliği
28 Mayıs 2011 - 16:43 www.finansgundem.com

Finansbank ve TÜRMOB işbirliği ile "Luca- Banka Hesap Hareketleri Entegrasyonu"

Finansbank, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında, müşterilerinin banka hesap hareketlerinin muhasebe kayıtlarına aktarım sürecini tamamen otomatikleştiriyor.

Türkiye'nin ilk web tabanlı merkezi muhasebe sistemi olan Luca-Banka Hesap Hareketleri Entegrasyonu projesi ile Finansbank, Luca'ya üye olan mali müşavirler ve onların muhasebe kayıtlarını tuttuğu tüm şahıs ve firmalar için banka hesap hareketlerinin muhasebe kayıtlarının tümüyle otomatik olarak yaratılmasını sağlıyor.

Luca – Banka Hesap Hareketleri Entegrasyonu, kullanıcılara, yoğun emek gerektiren manuel muhasebeleştirme süreçleri yerine muhasebe operasyonlarında verimlilik ve zaman tasarrufu sağlıyor. Operasyonel risklerin minimize edilerek, hesap hareketlerinin hızlı, güvenli ve hatasız bir şekilde muhasebeleştirilmesine olanak tanıyor.

Detaylı bilgiye www.finansbank.com.tr web sitesi ve Luca Çağrı Merkezi 444 60 60’dan ulaşılabiliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)