BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'den YPG ordusu açıklaması----

ABD'den YPG ordusu açıklaması

ABD'den YPG ordusu açıklaması
14 Ocak 2018 - 18:10 www.finansgundem.com

ABD öncülüğündeki DAEŞ karşıtı koalisyon, terör örgütü PKK öncülüğündeki 30 bin kişilik birliğin Türkiye ve Irak sınırlarıyla Fırat Nehri kıyısına konuşlandırılacağını açıkladı.

Yapılan açıklamaya göre, ABD öncülüğündeki DAEŞ karşıtı koalisyon Suriye’deki müttefikleriyle birlikte yeni bir sınır güvenlik gücü oluşturmaya çalışıyor. Bu yeni birlikte, 30 bin kişi olması hedefleniyor. Reuters haber ajansı, koalisyonun halkla ilişkiler kısmına ulaşarak, terör örgütü PKK’nın Suriye kolu PYD’nin bu yeni birliğe öncülük edeceğini teyit etti.

Bu birliğin Türkiye ve Irak sınırlarıyla Fırat Nehri boyunca konuşlandırılacağı da ifade edildi.

Reuters’a konuşan bir üst düzey Türk yetkili de, ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’ndeki maslahatgüzarının Çarşamba günü bu yeni birlik çabalarından dolayı Dışişleri Bakanlığı’na çağrıldığını söyledi.

Çarşamba günü ABD'nin Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Philip Kosnett’e Türkiye'nin ABD’nin terör örgütü PYD üyelerine silahlı eğitim vermesi konusunda rahatsızlığı iletilmişti.

İbrahim Kalın'dan ABD'nin YPG kararına tepki

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zeynep ( gerçeği)14 Ocak 2018 21:31

    ( Yorum ) ve ( Halk ) = Sizden ne kadar Türk vatandaşı olur bilmem ama bildigim '' çözüm süreci '' denilen yutturmaca Ab(d) 'nin bize zaman kaybettirmek için sundugu bir büyük projenin parçasıydı ve Allah 'tan Sayın Cumhurbaşkanımız daha fazla beklemeden ve oyalanmadan hükümeti degiştirip yola Yıldırım ile devam kararı aldı ve o günden beri de biz milliyetçiler canımızla , kanımızla O'nunla birlikteyiz , arada çatlak sesler çıkıyor siyasetten hatta x-Akpartililerden ve lberal geçinen gazetecilerden ama bugünkü durumda tek yapılacak olan ,şu anda yapılan ve yapılması planlanandır . Merak etmeyin , Rusya'yı ve hatta İran 'ı da biliyoruz ama diplomasi anlıktır ve ana göre çok da güzel idare ediliyor artık !! Allah , Mehmetlerimize güç versin , Erdogan 'a da saglık ve ömür ...= TEK VATAN + TEK MİLLET + TEK DEVLET + TEK BAYRAK !!

  • Halk15 Ocak 2018 08:32

    Çözüm sürecini de kılışdar yaptı diyorsun :) pkkliları resmi geçit töreni ile neredeyse ödüllendiren de oydu yani. ya bir kere de suçunuzu hatanizi kabul edin. Ne insani, ne ahlaki ne de dini olarak doğru değil bu tavrınız.

  • Yorum14 Ocak 2018 23:51

    Kısaca Yazımı yanlış anlamışsınız

  • HALİT ERGÖR14 Ocak 2018 19:54

    Geç bile kaldık Hemen Bunları BEKAMIZ için Ateş Altına alıp Yok etmemiz lazım. Beklersek ilerde muharebede daha çok kayıp veririz oyalanmadan çok acil büyük bir güçle sert şekilde vuralım Amerika falan dinlemeyelim ne olursa olsun zaman aleyhimize işler ABD nin burda burnunu Kesinlikle kırmamız lazım

  • Halk14 Ocak 2018 19:10

    Şimdi ABD nin yaptığı resmen düşmanlık ama bu süreçte Rusya'nın yanında yer alarak ABD yi her fırsatta karşımıza alarak bu sonucu biraz da kendimiz hazırladık galiba. Üstelik Ruslar ds aynı şeyi düşünüyor PYD konusunda, yani onlar da Kürtlerin yanında, sonuna kadar Ruslara teslim olduğumuz halde. Bu süreç komple kaybet kaybet süreci oldu. Sorumlusu da karar vericiler elbette. Macera değildir sözkonusu olan, plansız programsız bir o tarafa bir bu tarafa salınarak olmazdı bu iş, nitekim de olmuyor. Merak ediyorum ABD bizi aldattılardan sonra final bir "Rusya bizi aldattı" ne zaman gelir. Fevri bağırma çağırma ile olmuyor bu işler.

  • Yorum14 Ocak 2018 18:53

    Evet bu işin sonunda kim ağlayacak görecez