BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAB: Türklere vize muafiyeti gecikebilir----

AB: Türklere vize muafiyeti gecikebilir

AB: Türklere vize muafiyeti gecikebilir
14 Eylül 2016 - 19:27 www.finansgundem.com

AB Komisyonu Başkanı Juncker, Türk vatandaşlarına vize serbestisinin gecikebileceğini dile getirdi. Juncker, ancak sonunda bir çözüm bulunacağına inandığını söyledi.

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker Türkiye ile yürütülen vize muafiyetine ilişkin müzakarelerin daha uzun sürebileceğini dile getirdi.

Juncker, bugün Strasbourg'da yaptığı açıklamada sonunda bir çözüm bulunabileceğine inandığını belirterek “Ancak öngörülen süre zarfında vize serbestliğinin sağlanması mümkün olmayabilir” dedi.

Juncker, Ankara terörle mücadele yasasında talep edilen değişikleri yapmadığı sürece,Türk vatandaşlarına vize serbestisi sağlanmasının mümkün olmadığını vurguladı.

VİZE PAZARLIKLARI

Türkiye ile AB arasında Mart ayında yapılan mülteci anlaşmasında, Ankara 72 kriteri yerine getirdiği takdirde, Türk vatandaşlarına Avrupa'da vize muafiyeti öngörülüyordu. Ancak bu kriterlerden 5'ini Ankara hala yerine getirmedi.

Bunlar arasında terörle mücadele yasasında değişiklik de bulunuyor. Türkiye, ekim ayına kadar vize serbestisi konusunda bir çözüm bulunmasını talep etmişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kucuk akillilar14 Eylül 2016 22:45

    guya vize yolu kapanmamis, 1 yil da ha istiyor bizden karsiliksiz, eger hukumet 1 ekim de anlasmayi iptal etmez ise benden bundan sonra oy falan alamaz

  • Korku 3mr314 Eylül 2016 20:23

    Avrupalılar her zaman korkuyla bir arada durur biz müslümanlar umutla biraradayız.hiç bir zaman sözlerinde durmaz arkanızı döndügünuzde sırtınızdan vururlar.

  • vatansever14 Eylül 2016 20:02

    herzaman oldugu gibi tamamen oyalama taktikleri..........