BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem29 Ekim resepsiyonu davetiyesinde o şartlar kalktı----

29 Ekim resepsiyonu davetiyesinde o şartlar kalktı

29 Ekim resepsiyonu davetiyesinde o şartlar kalktı
25 Ekim 2016 - 13:37 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Ekim’de Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda gerçekleştireceği tören için davetiyeler gönderilmeye başladı.

Davetiyede geçen yıllarda yer alan “Cumhurbaşkanlığı Sarayı (Beştepe) ifadesi “Cumhurbaşkanlığı Külliyesi” olarak değiştirildi. Geçmiş yıllardaki “Uzun etek, mesdress (sırma işli kruvaze askeri kostüm), milli kıyafet” şartı da kaldırıldı ve sadece “koyu renk elbise” notu yer aldı.

SMOKİN DE YOK

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül dönemlerindeki davetlerde konukların kıyafeti için “smokin, koyu renk elbise, uzun etek, mesdress” şartı aranıyordu.

Foto: SÖZCÜ -Yeni davetiyede sadece koyu renk elbise şartı bulunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2014 yılında ve 2015 yılında yaptığı resepsiyonlarda da bu kıyafet şartı yer almıştı. Ancak Erdoğan'ın 29 Ekim 2016 resepsiyonu için hazırlanan davetiyede “uzun etek, mesdress ve milli kıyafet” şartı ortadan kalktı.

Foto: SÖZCÜ -Eski davetiyede smokin ve uzun etek şartı bulunuyor

29 Ekim günü 18.30'da başlayacak olan resepsiyon için hazırlanan davetiyede, “Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan Cumhuriyet’in 93. yıldönümü vesilesiyle 29 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 18.30’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenecek resepsiyona katılımlarını rica ederler” ifadesine yer verildi. Muhalefetin daha önce boykot ettiği resepsiyona katılıp katılmayacağı, merak konusu.

Deniz Ayhan/Sözcü

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)