BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZeybekçi CHP'ye ağır yüklendi!----

Zeybekçi CHP'ye ağır yüklendi!

Zeybekçi CHP'ye ağır yüklendi!
22 Mayıs 2015 - 12:56 www.finansgundem.com

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, CHP'nin iktidara gelmesi halinde Kemal Derviş'in ekonominin başına getirecek olmasını bu sözlerle değerlendirdi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "iktidara gelmeleri halinde ekonominin başına Kemal Derviş'i getireceğini" söylediğine işaret etti ve bu açıklamaları bu sözlerle eleştirdi.

İşte Zeybekçi’nin açıklamaları;

"Ana muhalefet partisinde bir ekonomi bakanı çıkmaz mı Bak işte Denizli'nin Tavas ilçesi, Pınarlar köyünden bir tütün amelesinin çocuğu, memlekette ekonomi bakanı olabiliyor. Yok muydu yani içinizde "

Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'deki işsiz sayısını "yanlış hesapla 6,5 milyon" olarak ifade ettiğini dile getiren Zeybekci, "Türkiye'de 78 milyon nüfusun yüzde 51'i kaç yapar Hesabı kolay olsun 40 milyon diyelim. 40 milyonun yüzde 10'u kaç yapar Kaldı ki 3 milyon 200 bin şu anda işsizlik rakamı. Niye çıkmış bas bas bağırıyor, '6,5 milyon işsiz var Türkiye'de' diye Bunun hesap uzmanlığı bu kadar. Bunun bildiği hesap bu kadar" ifadelerini kullandı. Türkiye'de siyasetin itibarlı yapılması gerektiğini dile getiren Zeybekci, siyasetçilerin de en muteber kişi olmasının önem taşıdığını sözlerine ekledi.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)