BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPYD liderin Salih’ten sert sözler----

PYD liderin Salih’ten sert sözler

PYD liderin Salih’ten sert sözler
02 Ekim 2014 - 17:59 www.finansgundem.com

Kobani için destek isteyen PYD’nin lideri Salih Müslim Ankara’nın şartları için ‘şantaj’ benzetmesi yaptı

PYD Eşbaşkanı Salih Müslim, Türkiye'nin Kobani’de PYD'ye destek için öne sürdüğü şartları "şantaj" gibi kullandığını söyledi.  Al Jazeera'ye konuşan PYD lideri Salih Müslim, politikalarında değişikliğe gitmeyeceklerini söylüyor. 'Kantonları ortadan kaldırmayacağız' diyor.

aljazeera.com'da yer alan habere göre,  Kopenhag'da bulunan Salih Müslim,  "Türkiye'den destek istiyorsunuz ama Türkiye'nin PYD için şartları vardı, 2013 yazında size ilettiği. Bu politikalarınızla ilgili bir değişikliğe gidecek misiniz?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Türkiye bu şartları şantaj gibi kullanıyor, kabul edilemez. Bir şey söyleyip başka bir şey yapıyorlar, IŞİD hala Türkiye sınırlarını kullanıyor. 'PYD şartlara uymadı, IŞİD'i bıraktık' mı demek istiyorlar?    Binlerce Kobanili Kürt Türkiye tarafına geçti, Türkiye sınır güvenliğini arttırdı IŞİD'e karşı. Türkiye Suriye'deki Kürtlerin demokratik haklarını almasından korkuyor."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)