BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHayyam Garipoğlu tutuklandı----

Hayyam Garipoğlu tutuklandı

Hayyam Garipoğlu tutuklandı
26 Kasım 2014 - 11:41 www.finansgundem.com

Cem Garipoğlu'nun amcası Hayyam Garipoğlu, bu sabah Türkiye'ye gelişinde Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı

Suçluyu kayırmak suçundan' 3 yıl hapis cezasına çarptırılan ve hakkında yakalama kararı olan Garipoğlu, ifadesi alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine konuldu.

THY'nin tarifeli seferiyle 04.30'da Londra'dan İstanbul'a gelen işadamı Hayyam Garipoğlu, Atatürk Havalimanı'na iner inmez polisler tarafından gözaltına alındı. Garipoğlu önce adliyeye, ardında da cezaevine götürüldü.

İşadamı Hayyam Garipoğlu'nun yeğeni, Münevver Karabulut cinayetinin faili Cem Garipoğlu geçtiğimiz günlerde cezaevinde intihar etmişti. Hayyam Garipoğlu da 'suçluyu kayırmak' suçundan 3 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Garipoğlu'nun avukatından ilk açıklama!

Avukat Aytekin Kaya, müvekkilinin Türkiye’ye döneceğinin emniyete bilgi verilmesini talep ettiğini, bu talep üzerineİstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bilgi verdiklerini kaydetti.  Müvekkilinin yurtdışındaki işlerinin hallettikten sonra Türkiye’ye döndüğünü söyleyen Avukat Kaya, çıkarıldığı adliyede de müvekkilinin prosedür gereği tutuklandığını belirtti.
 
"MÜVEKKİLİM DE, CEM’İN AMCASI DİYE CEZA YEDİ"
 
Aytekin Kaya, bir tanık yüzünden müvekkilinin "suçluyu kayırmaktan" hapis cezasına çarptırıldığını belirterek, " Müvekkilime ’gelin yeğenimi yakalayın’ demedi diye ceza verdiler. Türkiye’de kim ’gelin yeğenimi yakalayın’ der. Hangi hala, amcaya, dayı der. Kaldı ki olayla (cinayetle) müvekkilimin ilgisi yok. Tek bir tanığın beyanı yüzünden ceza verildi. İki çocuk hayatını kaybetti. Müvekkilim de, Cem’in amcası diye ceza yedi" dile konuştu.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)