BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHakkari karıştı! 1 kişi hayatını kaybetti----

Hakkari karıştı! 1 kişi hayatını kaybetti

Hakkari karıştı! 1 kişi hayatını kaybetti
06 Aralık 2014 - 17:05 www.finansgundem.com

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde düzenlenen izinsiz gösterilere polis müdahale etti

Hakkari'de 6 Aralık 2013'te çıkan olaylarda hayatını kaybeden Veysel İşbilir, Mehmet Reşit İşbilir ve Bermal Tokçu'nın ölüm yıl dönümünü bahane eden yüzleri kapalı gruplar, farklı noktalarında bir araya gelerek izinsiz gösteri düzenledi. Slogan atarak, güvenliği sağlayan polis araçlarına taş ve molotofkokteyli atan gruplara, polisler biber gazı ve tazyikli suyla müdahalede bulundu.

Yüksekova İlçesi’nde bugün öğleden sonra başlayan olaylar sokak aralarında polisle göstericiler arasında kovalamacayla devam ederken, akşam saatlerinde İpekyolu Caddesi’nde bulunan bir akaryakıt istasyonu yakınında kalabalık toplandı.

Burada polisle göstericiler arasında çıkan olayda Roşhat Özdel açılan ateşle ağır yaralandı. Çevredekiler tarafından Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Roşhat Özdel yapılan tüm müdahalelere karşın yaşamını yitirdi.Yüksekova’da olaylarda bir kişinin öldüğünün duyulması gerginliği tırmandırırken, ilçede güvenlik önlemleri artırıldı.

Ara sokaklara kaçan gruplar, bir süre sonra Cengiz Topel Caddesi, Sabancı Kavşağı, Yeni, Yeşildere, Esenyurt ve Esentepe mahallelerinde yeniden bir araya gelerek yollara barikat kurdu. Müdahalelerde başına gaz kapsülü isabet eden İlker Arslan, yaralandı. Arslan, olay yerine çağrılan ambulansla Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bazı sivil araçların zarar gördüğü devam eden olaylar nedeniyle ilçe esnafı kepenk kapattı. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)