BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGökçek twitter yasağını dinlemedi----

Gökçek twitter yasağını dinlemedi

Gökçek twitter yasağını dinlemedi
21 Mart 2014 - 08:38 www.finansgundem.com

Twitter’ın erişime engellemesine rağmen hükümetten bazı isimler tweet atmaya devam ediyor...

Twitter’ın mahkeme kararıyla erişime engellemesine rağmen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tweet atmaya devam ediyor.

Twitter’ın mahkeme kararıyla erişime engellemesinden dolayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter mitingini iptal etti.



Siyasiler arasında Twitter'ı en aktif kullanan isimler arasında olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bugün yapacağı Twitter mitingini erişim yasağından dolayı iptal ettiğini duyurdu.

Yasağa rağmen tweet atan Gökçek, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı: “Bugün Cuma namazından sonra yapacağımız twitter mitingini iptal ettim... twit alemine duyururum...”



YARIN BU DA KAPATILIR

Gökçek, Twitter'a erişim engeli olmasına rağmen nasıl girebildiğini ise şöyle anlattı: “Benim DNS ayarı açık olduğu için twit atabiliyorum. Muhtemelen yarın bu da kapatılır. Umarım sövenler ve sahte hesap kullananlar ders almıştır” dedi.


ARINÇ DA YASAĞI DELDİ

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da erişim engeline rağmen bu sabah tweet attı. Arınç, tweetinde ''Bugün Manisa'da olacağız'' dedi.












ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erdem21 Mart 2014 10:33

    Biri tutuyor biri atıyor diğeri de seyrediyor bunlar mecliste ve illerimizde başkan :))) işlerine geldiği gibi at oynatıyorlar ülke değil hipodrom mübarek.

  • akıllı21 Mart 2014 09:54

    sayın gökçek akıllı bir adam. yasağın saçma olduğunu bildiği için yasağı bypass ediyor.