BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan flaş açıklamalar----

Erdoğan'dan flaş açıklamalar

Erdoğan'dan flaş açıklamalar
11 Ağustos 2015 - 18:52 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'e şeref madalyası töreninde konuştu

Son dönemde artan terör olaylarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunu ısrarla söylüyorum, milletimize doğrultulan silahların bırakılıp gömülmesi gerçekleşinceye kadar mücadelemize devam edeceğiz. Sınırlarımız içinde tek bir terörist kalmayana kadar mücadelemize devam edeceğiz. Ülkemizin huzur ve güvenliğine kavuşmasından en çok terör örgütü rahatsız oluyor" dedi. Erdoğan ayrıca çözüm süreci ile ilgili Biz çözüm sürecini hiçbir zaman teröre meşruiyet katma, alan açma olarak görmüyoruz. Bunlar ne yazık ki çözüm sürecini anlamadılar, anlamak istemediler. O yüzden çözüm süreci şu anda buzdolabındadır, çünkü yapılanlar açıkça ortadadır. Terör örgütü ve siyasi uzantısı imkanı değerlendiremedi." dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;
Kendisiyle verimli çalışma imkanı buldum. Son dönemde yaşadığımız hadiseler, güçlü bir orduya sahip olmamızın önemini bir kez daha göstermiştir. Paralel devlet yapılanması adını verdiğimiz örgütle mücadele konusunda ortaya koyduğumuz kararlı tutumu milletimiz biliyor. Bu örgütün TSK yapılanması içinde yarattığı sıkıntının giderilmesi konusunda da sayın Orgeneral Özel ile yakın mesaide bulunduk. Biz 40 yıldır terörle mücadele eden bir ülkeyiz. Her gün sabrımızı zorlayan hain saldırıların haberlerini alıyoruz. Terörün amacını, hedefini gayet iyi biliyoruz. Bizi çekmek istedikleri tuzağın farkındayız. Bu tuzağa asla düşmeyeceğiz. Terör karşısındaki dirayetli duruşumuzu koruyoruz. Bizim için terör örgütleri arasında bir fark yoktur. Biz hepsiyle mücadele ediyoruz ve bu mücadeleye devam edeceğiz. Bunu ısrarla söylüyorum, milletimize doğrultulan silahların bırakılıp gömülmesi gerçekleşinceye kadar mücadelemize devam edeceğiz. Sınırlarımız içinde tek bir terörist kalmayana kadar mücadelemize devam edeceğiz. Ülkemizin huzur ve güvenliğine kavuşmasından en çok terör örgütü rahatsız oluyor. Geçtiğimiz bir ayda yaşananlar kimlerin özgürlükten ve demokrasiden yana olduğunu kimlerin bunları istismar ettiğini gösterdi. Terör örgütlerinin üstlendiği eylemleri bile hükümetin, hatta şahsımın üzerine yıkacak kadar haysiyetini kaybedenler var. Terör örgütüne şiddetin çözüm yolu olmadığını bir kere bile söyleyemeyenler bugün operasyonlara karşı çıkıyor. Biz çözüm sürecini hiçbir zaman teröre meşruiyet katma, alan açma olarak görmüyoruz. Bunlar ne yazık ki çözüm sürecini anlamadılar, anlamak istemediler. O yüzden çözüm süreci şu anda buzdolabındadır, çünkü yapılanlar açıkça ortadadır. Terör örgütü ve siyasi uzantısı imkanı değerlendiremedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)