BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'ndan atama müjdesi!----

Davutoğlu'ndan atama müjdesi!

Davutoğlu'ndan atama müjdesi!
24 Kasım 2014 - 13:17 www.finansgundem.com

Başbakan Davutoğlu, ocak ayında 15 bin öğretmen ataması yapılacağını bildirdi

Başbakanlık Yeni Bina'da, 81 ilden 81 öğretmene hitap eden Davutoğlu, "Ocak ayında emekli olacak öğretmenlerimizin de durumlarını göz önünde alarak 15 bin öğretmen atamasını yapacağız. Daha sonra ihtiyaca uygun yaz aylarında değerledirme yapacağız. Öğretmenler Günü hediyesi olarak bunu tevdi etmek istiyorum." dedi.

İşte Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları;

Bağıran bir hoca kadar çirkin bir görüntü yoktur. Öğrenci-öğretmen ilişkisi sınıfla sınırlı kaldığı zaman ruhunu kaybeder. Öğretmen-öğrenci ilişkisi sadece sınıfa, şehre, ülkeye değil tüm dümyaya aittir. İnsanoğlunun en eski, en tarihi, en onurlu mesleği öğretmenliktir. Herkes haddini bilse Türkiye’de 77 milyon öğrenci var. Öğretmenlerimiz şartlarını iyileştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Gerçek bir öğretmenin tatili olması gerektiğini düşünmüyorum. Yaz tatilinde öğrencisi ile ilişkisi kesilmiş olan öğretmen o öğrenci ile ilişki kuramamış demektir.

"OCAK AYINDA 15 BİN ATAMA"

 24 saat gerekirse öğretmenlerimiz çalışacak. 7 gün yetmiyorsa 8 gün yaratacaklar. Bunu yaparsanız zamanınız bereketlenir. 2 Aralık’ta öğretmen strateji belgesini ilan edeceğiz. Sizlerin tecrübelerine dayanarak ilan edeceğiz. Ocak ayında emekli olacak öğretmenlerimizin de durumlarını göz önünde alarak 15 bin öğretmen atamasını yapacağız. Daha sonra ihtiyaca uygun yaz aylarında değerlendirme yapacağız. Öğretmenler günü hediyesi olarak bunu tevdi etmek istiyorum.

 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)