BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşbakan'dan flaş sözler----

Başbakan'dan flaş sözler

Başbakan'dan flaş sözler
23 Nisan 2014 - 07:35 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan partisinin grup toplantısında sert sözler söyledi

Başbakan Erdoğan, TBMM'de AK Parti Grup Toplantısı'nda yaptığı ve 1 Mayıs konusunda “Bu şımarık ruh hali son bulmalı. Artık Taksim’den ümidinizi kesin” dediği konuşmasında, Gülen cemaatini kastederek, “Ellerinde Cumhurbaşkanı için de şantaj kaseti var” dedi.
Erdoğan, dün Ak Parti grup toplantısında şu mesajları verdi:

ŞIMARIK RUH HALİ BİTMELİ
Gezi olaylarında, 17 ve 25 Aralık darbe girişimlerinde başarısız olan bazı çevrelerin inatla ve ısrarla huzuru bozmak için çırpındıklarına şahit oluyoruz. Mayıs ve haziran ayları yaklaşırken, huzuru bozmak amacıyla cam, çerçeve kırmak, esnafa zarar vermek, sokak, cadde, pazardaki insanı rahatsız etmek amacıyla birileri her zaman yaptığı gibi gerilim siyaseti üretiyor. Sokaklara şiddet görüntüsünün egemen olmasına bugüne kadar izin vermedik, bundan sonra da izin vermeyiz. Bu şımarık ruh hali artık son bulmalıdır. Bu ülkenin bazı sivil toplum örgütleri, bazı emekçi örgütleri, sendikaları artık demokratik mücadele kültürünü, demokratik gösteri kültürünü öğrenmelidir.

 YENİKAPI VE MALTEPE’Yİ İŞARET ETTİ
1 Mayıs’ı kutlamak isteyen gider yasaların izin verdiği yerde kutlamasını yapar. Şu an itibarıyla Yenikapı, özel hazırlanmı miting alanıdır. Yaklaşık 750 bin metrekarelik alandır. Gel burada mitingini yap. ‘Burası bana ufak geliyor’ ki Taksim’den çok çok büyük, o zaman Maltepe’de 1 milyon 250 bin metrekarelik alan var, orada da mitingini yapabilirsin.

 TAKSİM’DEN ÜMİDİNİZİ KESİN
Ben şimdi rica ediyorum Türkiye Cumhuriyeti’nin bir Başbakanı olarak; Taksim’den bir defa ümidinizi kesin. Burada devlet ile bir gerilime lütfen girmeyin. İlla burada yapacağım dersen bu bir defa çatışmaya ben hazırım anlamına gelir. Buna biz asla müsaade etmeyiz. Bunu bilmeleri gerekir.
 
 ŞANTAJ KASETLERİ
Bunların elinde şantaj kasetleri var. Bu devletin en tepesinden en aşağısına kadar, kaç kere söyledim. Cumhurbaşkanının da şantaj kaseti bunlar da var, benim de vardı, Genelkurmay Başkanı’nın da. Ama ben diyorum ki benimle ilgili varsa çıkıp açıklayın, ‘açıklamazsanız namertsiniz’ diyorum.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)