BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya'dan Türkiye'ye PKK eleştirisi----

Almanya'dan Türkiye'ye PKK eleştirisi

Almanya'dan Türkiye'ye PKK eleştirisi
26 Temmuz 2015 - 13:07 www.finansgundem.com

Almanya Savunma Bakanı, Türkiye'nin IŞİD'e karşı başlattığı hava harekâtına destek çıkarken, PKK hedeflerini vurmasını eleştirdi

Türkiye'nin terör örgütü IŞİD'e karşı başlattığı harekât Almanya'da destek görürken, PKK'ya karşı operasyonlar kabul görmedi. Almanya Savunma Bakanı Von der Leyen, “Bild am Sonntag” gazetesine verdiği demeçte, IŞİD harekâtına desteğini yineledi ancak PKK operasyonlarını eleştirdi.

Von der Leyen, “Türkiye'nin IŞİD'e karşı kendini savunma hakkı ne kadar doğruysa, PKK'yla başlattığı barış yolu da o kadar önemli” dedi. Almanya terör örgütü IŞİD'e karşı Irak'ta peşmergelere silah desteği veriyor. Alman Savunma Bakanı Von der Leyen, “Bizim Irak'taki öncelikli işimiz, farklı etnik grupları IŞİD'e karşı mücadelede birleştirmek” diye konuştu.

İLK AÇIKLAMALARI MUHALEFETİN TEPKİSİNİ ÇEKMİŞTİ

Almanya Savunma Bakanı Von der Leyen, geçtiğimiz günlerde, Türkiye'nin IŞİD'e karşı başlattığı operasyona destek vermişti. Ancak operasyonda "Kürtlerin de hedef alındığına" dikkat çeken muhalefet partilerinin temsilcileri Von der Leyen'i eleştirmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)