Ana SayfaRöportajlarOscar Ödül Töreni'nde Türk yemekleri---

Oscar Ödül Töreni'nde Türk yemekleri

3 / 4
Oscar Ödül Töreni'nde Türk yemekleri
02 Mart 2018 - 12:41 www.finansgundem.com

İtalyan hatta Yunan yemekleri biliniyor ama Türk yemekleri bilinmiyor. Şahsen en güzel kuzu etini ve balıkları Türkiye’de yedim. Her şey bir tarafa, baharatlar apayrı bir konu... Mısır Çarşısı başlı başına muhteşem bir yer... Benim için çok özel bir şehir İstanbul.

Bu yüzden “Türk mutfağını neden tüm dünyaya göstermeyeyim” diye düşündüm. Ve 3 farklı Türk lezzetini bu sene menümüze eklemeye karar verdim. Adana kebap, içli köfte ve kabak tatlısı, bu sene Oscar menüsünde dünya yıldızlarına servis edilecek. Adana kebabını mesela çok seviyorum.

Evde çocuklara da yapacağım ama benim çocuklar acı sevmediği için onlara yaparken daha az baharat kullanacağım.

Burada benim yanımda çalışan Adanalı başka bir şefim daha var, Yiğit Mirzaoğlu. Yiğit bize burada Adana kebap pişiriyor.

İnşallah tüm Hollywood’a Adana kebap yedireceğiz. Ben Adana kebabı domates salatalı ve soğanlı seviyorum. Fakat Jennifer Lawrence fazla soğan sevmez, o yüzden onlara servis ederken daha az soğan kullanacağım.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster