BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkZiraat'ten kayıtlı sermaye tavanı açıklaması----

Ziraat'ten kayıtlı sermaye tavanı açıklaması

Ziraat'ten kayıtlı sermaye tavanı açıklaması
22 Ocak 2015 - 20:26 www.finansgundem.com

Ziraat Bankası, bankanın ödenmiş sermayesinin, 5 milyar liraya yükseltilmesine karar verildiğini bildirdi.

Ziraat Bankası, bankanın ödenmiş sermayesinin, 2 milyar 500 milyon liradan, 5 milyar liraya yükseltilmesine karar verildiğini bildirdi.

Ziraat Bankası tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan açıklamada, "Bankamız Yönetim Kurulu tarafından, Bankamız ödenmiş sermayesinin, 1 milyar 825 milyon lirası içsel kaynaklardan ve 675 milyon lirası  nakden artırılarak 2 milyar 500 milyon liradan 5 milyar liraya yükseltilmesine ve buna ilişkin olarak Esas Sözleşme'nin ilgili maddesinin değiştirilmesine karar verilmiştir" denildi.

Sermayenin nakden artırılması ile elde edilecek kaynağın, bankanın bağlı ortaklığı olarak kurulması planlanan katılım bankasının sermaye taahhüdünde kullanılacağı bildirilen açıklamada, "Esas Sözleşme değişikliği Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın onayına sunulmuş olup gelişmeler ayrıca duyurulacaktır" ifadelerine yer verildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)