BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkZiraat Bankası’ndan flaş kampanyalar----

Ziraat Bankası’ndan flaş kampanyalar

Ziraat Bankası’ndan flaş kampanyalar
18 Haziran 2013 - 15:12 www.finansgundem.com

Başka bankadan konut kredisi kullanmış olana da, kredi borcu olan kendi emekli müşterisine de ödemelerini hafifletecek yeni ürünler sunuyor

Ziraat Bankası yaz sezonuna kimsenin beklemediği bir atakla giriyor. Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, çifte müjdeyi anlatırken, yeni kredi kampanyalarının, hem diğer bankalarda konut kredisi kullanmış müşteriler hem de Ziraat Bankası’ndan maaş alan kredi ve kredi kartı borcu olan emeklilerin uygun koşullarla borçlarının yapılandırılmasında önemli bir fayda sağlayacağını söyledi.
Ürün çeşitliğine önem vererek müşterilerinin ihtiyaç ve isteklerinin karşılanmasına ilişkin değer önerilerine devam etmekte olduklarına işaret eden Bilgehan Kuru, Transfer Konut Kredisi ve Birleştiren Kredi kampanyaları ile kredi borcu devam eden müşterilere uzun vade ve uygun faiz seçenekleri sunarak kredi taksit ödemelerini hafifletecek fırsatlar sunulduğunu belirtti.
Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, “Transfer Konut Kredisi” ve “Birleştiren Kredi” paketlerinden yararlanmaları için kredi borçlularını en yakın Ziraat Bankası şubelerine beklediklerini belirterek kredi paketleriyle ilgili bilgi almak isteyenlerin ATM ve internet sitelerinden de yardım alabileceklerini sözlerine ekledi.
Ziraat Bankası’ndan yılın flaş transferi: Transfer Konut Kredisi
Ziraat Bankası, Transfer Konut Kredisi Kampanyası ile diğer diğer bankalarda (veya konut finansman kuruluşlarında) konut kredisi borcu devam etmekte olan müşterilere 240 aya kadar vade ve uygun faiz seçenekleri sunarak kredilerin transfer etmesini sağlıyor.
1 Temmuz 2013 tarihine kadar geçerli olacak ve dosya masrafının da olmadığı kampanya için, bu fırsatı kaçırmak istemeyen müşteriler en yakın Ziraat Bankası şubesine başvuruda bulunabilirler.
Ziraat Bankası’ndan emeklilere özel "Birleştiren Kredi"
Ziraat Bankası, maaş ödemelerine aracılık ettiği ve bundan sonraki uygulamalarıyla özellikli kılmak istediği emeklilerin bankalardaki kredi borçlarını uygun koşullarda rahatça ödeyebilmeleri için “Birleştiren Kredi” adlı yeni bir tüketici ve konut kredisi ürün paketini hizmete sundu.
Birleştiren Kredi, cazip Faiz oranlarını yanında tüketici kredisinde 90 ay, konut kredisinde 180 aya varan vade imkanlarıyla emeklilerin borçlarının aylık gelirleriyle uyumlu hale getirilerek taksit yüklerinin azaltılmasını sağlıyor. “Birleştiren Kredi”den, çeşitli nedenlerle bankalardaki borçlarını ödemelerinde sıkıntı yaşayan ve kredi borçları takip hesabına aktarılan emekliler yararlanabilecek.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)