BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkVakıfBank'tan "50 bin liralık kredi" imkanı----

VakıfBank'tan "50 bin liralık kredi" imkanı

VakıfBank'tan 50 bin liralık kredi imkanı
24 Haziran 2015 - 11:29 www.finansgundem.com

Vakıfbank, Ramazan Bayramı öncesinde nakit ihtiyacı olan müşterileri için hazırladığı kampanyada, her ihtiyaca ve bütçeye uygun kredi kullandırıyor

VakıfBank, "Geleneksel Bayram Kredisi" kampanyasıyla, yüzde 0,99'dan başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleriyle 50 bin liraya kadar kredi imkanı sunuyor.

VakıfBank'tan yapılan açıklamaya göre, banka, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde nakit ihtiyacı olan müşterileri için hazırladığı kampanyada, her ihtiyaca ve bütçeye uygun kredi kullandırıyor.

VakıfBank, "Geleneksel Bayram Kredisi" kampanyası ile başta emekliler, özel sektör ve kamu çalışanları olmak üzere tüm bireysel müşterilerin ihtiyaçlarını kefilsiz ve hızlı bir şekilde karşılamak üzere yüzde 0,99'dan başlayan faiz oranlarıyla 50 bin liraya kadar kredi kullanma fırsatı sunuyor.

Cep telefonları aracılığıyla da başvuru yapabilen kredi kampanyası kapsamında, 3 aydan 36 aya kadar vadelerle geri ödeme seçenekleri sunuluyor. Kampanyaya ilişkin detaylı bilgiye, VakıfBank şubelerinden ya da "www.vakifbank.com.tr" internet adresinden ulaşılabiliyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)