BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık​TEB’den KOBİ’lere teminat desteği----

​TEB’den KOBİ’lere teminat desteği

​TEB’den KOBİ’lere teminat desteği
16 Nisan 2014 - 17:13 www.finansgundem.com

Türk Ekonomi Bankası, Kredi Garanti Fonu işbirliği ile KOBİ’lere hızlı bir şekilde kefalet sağlayarak finansman desteği sunmaya başladı.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), Kredi Garanti Fonu (KGF) ile yaptığı işbirliği çerçevesinde KOBİ’lere finansman desteği sağlamak için ‘Mikro KOBİ’lere Mikro Krediler Portföy Garantisi’ kredi programını hayata geçirdi. TEB, bu yeni kredi programı ile teminat zorunluğu sebebiyle kredi almakta zorlanan KOBİ’lere belirli tutarda kefalet sağlayarak müşterilerinin teminat sorunlarına çözüm bulmayı amaçlıyor.
TEB, Mikro KOBİ’lere Mikro Krediler Portföy Garantisi programı ile, başvuru koşullarını sağlayan KOBİ müşterilerinin kredi başvurularını bankanın kredi değerlendirme esaslarına göre değerlendiriyor; KGF teminatı ile onaylananlar ayrıca tekrar KGF onayına gönderilmeksizin KGF’den teyit alınarak kefalet havuzuna eklenerek kredi kullanabiliyor.
TEB, %80 KGF kefaleti ve 36 aya varan vade seçenekleriyle Mikro KOBİ’lere tek seferde maksimum 49.500 TL, firma başına ise maksimum 148.500 TL’ye kadar kredi imkanı sağlıyor. Adet sınırlaması olmayan kredi programı teminat yaratmakta zorlanan KOBİ’lerin finansal ihtiyaçlarının çözümüne yardımcı oluyor.

KİMLER PORTFÖY GARANTİSİ KREDİ PROGRAMI’NDAN FAYDALANABİLİR?

•         İki yıl sonunun herhangi birinde yıllık net satış hasılatı ya da aktif büyüklüğünden herhangi biri 2 milyon Euro’yu aşmayan,
•         Başvuru tarihinde ve önceki iki yıl sonundan birinde 9 çalışanı aşmayan
•         Adıyaman, Ağrı, Amasya, Ardahan, Artvin, Batman, Bingöl, Bitlis, Bayburt, Çankırı, Çorum, Erzincan, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkâri, Hatay, Iğdır, Kahramanmaraş, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kilis, Malatya, Muş, Ordu, Mardin, Osmaniye, Rize, Samsun, Siirt, Sivas, Sinop, Şanlıurfa, Şırnak, Tokat Trabzon, Tunceli, Van, Yozgat illerinde faaliyet gösteren firmalar programdan faydalanabilir.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)