BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkKuveyt Türk “Umuda Destek” projesine devam ediyor----

Kuveyt Türk “Umuda Destek” projesine devam ediyor

Kuveyt Türk “Umuda Destek” projesine devam ediyor
18 Nisan 2014 - 13:46 www.finansgundem.com

Katılım Bankacılığı'nın önemli bankalarından Kuveyt Türk, kuruluşunun 25. yılında toplum ihtiyaç noktalarında projeleri desteklemeye devam ediyor

Kuveyt Türk kuruluşundan bu yana olduğu gibi 25. Yılında da, içinde bulunduğu toplumun ihtiyaçlarını odak noktasına alan projeleri destekliyor. Kuveyt Türk, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı  (KAÇUV) ile geçtiğimiz yıl başlattığı “umuda destek” projesine bu yıl da devam ediyor.Katılım bankacılığının Türkiye’deki öncülerinden Kuveyt Türk, 25. yılında içinde bulunduğu topluma ve dünyaya karşı sorumluluğunun farkında olarak anlamlı bir sosyal sorumluluk projesini daha hayata geçiriyor.

Kuveyt Türk Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aslan Demir, Kuveyt Türk’ün düzenlediği kampanya hakkında bilgi vererek “Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’nın (KAÇUV), Aile Evi  projesine destek vermek amacıyla 21 - 27 Nisan tarihleri arasında bir kampanya başlatıyoruz. Kuveyt Türk’ün Sale Plus Kredi Kartı, İhtiyaç Kart, Business Kart, Business Plus Kart, Nakit Plus ve Palmiye Kart ürünleri kullanılarak yapılan her işlemin 1 TL’sini KAÇUV’a aktaracağız” dedi.

Geçtiğimiz yıl KAÇUV ile beraber hayata geçirilen Umuda Destek Projesi’nin bu yıl ikincisinin gerçekleştirileceğini söyleyen Demir, “Toplanmasını hedeflediğimiz 250 bin TL ile ihtiyaç sahibi kanserli çocuk ve ailelerinin tedavi sırasında hiç bir ücret ödemeksizin konaklayabildikleri Aile Evi’nin temel ihtiyaçları karşılanacak” açıklamasında bulundu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)